ΕΛΛΑΔΑ

Μεθυσμένη οδηγός «έσπειρε» τον τρόμο - Χαστούκισε αστυνομικό που προσπάθησε να την συλλάβει (vid)

Μεθυσμένη οδηγός «έσπειρε» τον τρόμο - Χαστούκισε αστυνομικό που προσπάθησε να την συλλάβει (vid)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (31/10/2015) όταν μία 38χρονη μεθυσμένη οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε στο διαχωριστικό κράσπεδο στην Αγγελή Γοβιού.

Το τροχαίο έγινε στις 12 ακριβώς τα μεσάνυχτα, όταν το διερχόμενο ΙΧ της 38χρονης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε στο πρόσφατα κατασκευασμένο κράσπεδο που χωρίζει το οδόστρωμα της Αγγελή Γοβιού και στη συνέχεια προσγειώθηκε δίπλα σε άλλα παρκαρισμένα όχηματα, όπου από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, καθώς η συγκεκριμένη ώρα που συνέβη το συμβάν, είναι ώρα που εκτός από άλλα οχήματα, στον δρόμο αυτό κινούνται πολυάριθμες ομάδες νεαρών ατόμων που διασχίζουν πεζοί το οδόστρωμα και τα πεζοδρόμια.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως η οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο άρχιζε να φωνάζει πως έχει καρκίνο, ενώ ζήτησε από περαστικούς να της φέρουν και μια μπύρα!

Μετά από λίγη ώρα κατέφθασε στη περιοχή περιπολικό της Τροχαίας Χαλκίδας, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν την 38χρονη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, στη προσπάθεια της να αποφύγει την σύλληψη, χαστούκισε έναν αστυνομικό που προσπαθούσε να την βάλει στο περιπολικό, όπως και έγινε τελικά, με την βοήθεια των συναδέλφων του.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας για τα περαιτέρω.

Πηγή: eviazoom.gr

Σχετικές ειδήσεις