ΕΛΛΑΔΑ

Απατεώνες γιατροί χτύπησαν και πάλι στην Λαμία - Συγκλονιστική η μαρτυρία του θύματος (vid)

Απατεώνες γιατροί χτύπησαν και πάλι στην Λαμία - Συγκλονιστική η μαρτυρία του θύματος (vid)

Ξαναχτύπησαν για ακόμη μία φορά οι απατεώνες γιατροί στην Λαμία.

Θύμα τους αυτήν την φορά ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα στην οποία τηλεφώνησαν και προσποιήθηκαν ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι και πως χρειάζεται άμεσα εγχείριση.

Όπως αναφέρει το lamiastar.gr, θα έπρεπε να της τοποθετήσουν βίδες οι οποίες είναι πολύ ακριβές και χρειάζονταν άμεσα τα χρήματα. Μάλιστα οι απατεώνες είπαν στην ηλικιωμένη γυναίκα ότι ένα μερίδιο από το ποσό το είχε δώσει ήδη ο γιος της και το υπόλοιπο θα έπρεπε να το δώσει εκείνη.

Την ίδια ώρα μία γυναίκα κλαίγοντας, παρίστανε την κόρη του θύματος και της φώναζε να κάνει ότι μπορεί για να τη βοηθήσει γρήγορα.

Οι απατεώνες με διάφορες δικαιολογίες δεν επέτρεπαν στην γυναίκα να κλείσει το τηλέφωνο, για να μην επικοινωνήσει με τα παιδιά της.

Η ηλικιωμένη τους πίστεψε, πήρε όσα χρήματα είχε και βγήκε στον δρόμο όπου θα συναντούσε έναν υποτιθέμενο νοσοκόμο για να του δώσει τα χρήματα.

Ωστόσο για καλή της τύχη στον δρόμο συνάντησε τον κουμπάρο της και του εξήγησε τι είχε συμβεί. Εκείνος πιο ψύχραιμος, πρότεινε να πάνε μαζί στο νοσοκομείο για να δουν τι συνέβαινε.

Την ίδια ώρα ένας άγνωστος άνδρας πέρασε από το δρόμο, προφανώς ήταν ένας από τους απατεώνες, που βλέποντας πως η δουλειά είχε χαλάσει επικοινώνησε με τους συνεργούς του και εξαφανίστηκαν.

Πάντως την προηγούμενη ημέρα είχαν σταθεί πιο τυχεροί, αφού με τον ίδιο τρόπο κατάφεραν να εξαπατήσουν μία ηλικιωμένη και να τους πάρουν τα χρήματα. Και για τα δύο περιστατικά έχει ενημερωθεί η αστυνομία που έχει στη διάθεσή της την περιγραφή του ενός από τους απατεώνες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την συγκλονιστική μαρτυρία της ηλικιωμένης που παραλίγο να πέσει θύμα των απατεώνων.

Σχετικές ειδήσεις