ΕΛΛΑΔΑ

Ποτέ δεν είναι αργά! - 68χρονη από την Κρήτη πτυχιούχος του ΤΕΙ Δημοσίων Σχέσεων Κεφαλονιάς (vids)

Ποτέ δεν είναι αργά! - 68χρονη από την Κρήτη πτυχιούχος του ΤΕΙ Δημοσίων Σχέσεων Κεφαλονιάς (vids)

Η καρδιά της «λεβεντογέννας» Κρήτης που δεν λυγίζει στα δύσκολα και δεν κάνει ποτέ πίσω μίλησε ξανά…. Αυτή τη φορά με τη φωνή μιας 68χρονης με καταγωγή από την Κρήτη η οποία πάλεψε και παρά της αντιξοότητες κατάφερε να πάρει πτυχίο από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων νήσων στην Κεφαλονιά.

Όπως αναφέρει το kefalοnitikanea.gr, πρόκειται για την Κατερίνα Πατηνιωτάκη η οποία δικαιώθηκε για τις μάχες που έδωσε και βγήκε νικήτρια!

Οι δυσκολίες που έπρεπε να ξεπεράσει ήταν πολλές.. Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Πατηνιωτάκη ήταν 57 ετών και αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της. Τότε δεν είχε παρά μόνο ένα απολυτήριο Δημοτικού…

1

Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν δύσκολα.. Στην Αρχή ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα στο Εσπερινό Γυμνάσιο Χανίων κάτω από πολλές δυσκολίες και θυσίες τόσο από την ίδια όσο και από τον σύζυγό της που τον αναφέρει σε κάθε της κουβέντας. «Ξέρεις πόσα ξενύχτια χρειάστηκε να κάνουμε και οι δύο για να πηγαίνω εγώ στα 60 μου στο σχολείο» λέει χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια είχε σειρά το Εσπερινό Λύκειο.. Κατάφερε να περάσει στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Κεφαλονιά.

4

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Πατηνιωτάκη έγινε και επίτιμη δημότης Κεφαλονιάς ύστερα από πρωτοβουλία του δημάρχου του νησιού λίγες ώρες αφότου πήρε το πτυχίο της σε μία συγκινητική τελετή.

Δείτε την τελετή απονομής πτυχίου της κ. Πατηνιωτάκη

Δείτε το βίντεο από την τελετή κατά την οποία έγινε επίτιμη δημότης Κεφαλονιάς

Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: kefalonitikanea.gr

Σχετικές ειδήσεις