ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την έγκυο που φέρεται να πέταξαν στη λίμνη των Ιωαννίνων

Θρίλερ με την έγκυο που φέρεται να πέταξαν στη λίμνη των Ιωαννίνων

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, οι 3 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 31χρονης εγκύου, η οποία υποστήριξε ότι, δια της βίας την έριξαν στη λίμνη και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και ενδεχόμενο δόλο από κοινού.

Οι δύο από τους τρεις, έχουν τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, ενώ ο 3ος κατηγορούμενος, ο φερόμενος και ως πρώην σύντροφος της, πρέπει να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων κάθε μήνα. Για την υπόθεση αναμένεται να ορισθεί τακτική δικάσιμος.

Ο δικηγόρος των κατηγορουμένων Χάρης Λαζάνης, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως πελάτες του υποστήριξαν ότι , είχαν άλλοθι , δεν βρέθηκαν ποτέ στην Λίμνη την χρονική στιγμνη που αναφέρει η καταγγέλλουσα και πως πρόκειται για σκευωρία της 31χρονης εις βάρος τους. Επίσης ,ζήτησαν της διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για το βάθος της Λίμνης στο σημείο που υπέδειξε ,άρση απορρητου των τηλεφωνικών συνομιλιών και άρση προσωπικών δεδομένων της καταγγέλλουσας, ώστε να χρησιμοποιηθούν από την υπεράσπιση σε βάρος της και να στηριχθεί η αθωότητα τους.

Η απολογία των κατηγορουμένων στον ανακριτή ήταν πολύωρη ,ξεκίνησε στις 11 το πρωί και τελείωσε στις 5 το απόγευμα.

Οι νεαροί συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου, μετά από καταγγελία της νεαρής γυναίκας ότι, δια της βίας την πέταξαν στην Λίμνη, προκειμένου να αποβάλλει το έμβρυο που κυοφορεί.

Σχετικές ειδήσεις