ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σταμάτησαν τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων για τα ειδικά σχολεία!

Πάτρα: Σταμάτησαν τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων για τα ειδικά σχολεία!

Σε απόγνωση βρίσκονται εκατοντάδες γονείς οι οποίοι ενημερώθηκαν για το εμπάργκο που έβαλε το Ελεγκτικό Συνέδριο στον διαγωνισμό για τα σχολικά λεωφορεία αφήνοντας στο έλεος τους μαθητές των ειδικών σχολείων.

Κοινωνικά αντανακλαστικά… υπό το μηδέν!

Σε καταγγελία του Προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ειδικού Σχολείου Πάτρας –η οποία έγινε στο thebest – αναφέρονται τα παρακάτω:

«Πληροφορήθηκα σήμερα ότι τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων σταματάνε διότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον διαγωνισμό. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την Περιφέρεια και συγκεκριμένα με τον κύριο Νικολετάτο μου είπε ότι το Ελεγκτικό σταμάτησε όλα τα σχολικά δρομολόγια χωρίς καμία πρόβλεψη για τα ειδικά σχολειά διότι κάτι βρήκε παράνομο στον διαγωνισμό , επίσης μου είπε ότι θα βγει νέος διαγωνισμός».

Ο Γιάννης Μακρυγέννης επικαλούμενος την απόγνωση μαθητών και οικογενειών των ειδικών σχολείων υποστηρίζει: «Ζητάμε την εφαρμογή των νόμων του κράτους παράλληλα όμως κάθε κανόνας έχει εξαιρέσεις και τα ειδικά σχολεία πρέπει να είναι μια εξαίρεση. Πρέπει οπωσδήποτε μέχρι την ολοκλήρωση του νέου διαγωνισμού να βρεθεί μια λύση έτσι ώστε να μην διακοπούν τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων στα ειδικά σχολειά της Πάτρας».

Σχετικές ειδήσεις