ΕΛΛΑΔΑ

Ασφάλιση υγείας για όλους - Με απλά, εύκολα βήματα είναι στα χέρια σας!

Ασφάλιση υγείας για όλους - Με απλά, εύκολα βήματα είναι στα χέρια σας!

Με απλά, εύκολα βήματα είναι στα χέρια σας!

Της Μαρίνας Πρωτονοταρίου

Το χάος στη σύγχρονη αγορά εργασίας, η συνεχής αύξηση της ανεργίας, το πρόβλημα του ασφαλιστικού και η αδυναμία του Κράτους Πρόνοιας να επιτελέσει το σκοπό του, δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το μέλλον, αλλά και το παρόν. Η συνεχής μείωση της κρατικής δαπάνης για την υγεία έχει αφήσει ανεξίτηλα ίχνη στα δημόσια νοσοκομεία, ενώ η ανεργία οδηγεί σε ραγδαία αύξηση της ανασφάλιστης εργασίας.

Η κρίση έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο τη δημόσια υγεία και πλέον τα δημόσια νοσοκομεία είναι ανήμπορα να διαχειριστούν τους ασφαλισμένους. Την ίδια στιγμή οι μνημονιακές δεσμεύσεις θα οδηγήσουν σε ενοποιήσεις ταμείων, που θα επιδεινώσουν την κατάσταση και θα αυξήσουν την... ανασφάλεια του ασφαλισμένου. Και ενώ και το κράτος δείχνει να... παίζει με την υγεία των πολιτών, ολοένα και περισσότερος κόσμος σκέφτεται να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και εξετάζει την πιθανότητα να επενδύσει σε άλλες, συμπληρωματικές λύσεις ιδιωτικού τύπου, όπως αυτή της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας.

Κοιτάζοντάς το διεξοδικά, διαπιστώσαμε πως η ιδιωτική ασφάλιση υγείας εξασφαλίζει καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση σε περίπτωση νοσηλείας. Κι αυτό γιατί οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες διαθέτουν προγράμματα υγείας τα οποία καλύπτουν πρωτοβάθμια περίθαλψη (επισκέψεις σε γιατρούς, ιατρικές εξετάσεις κτλ) ή προγράμματα τα οποία καλύπτουν τη δευτεροβάθμια περίθαλψη (νοσοκομειακή) ή και τα δυο παραπάνω, σε ένα πακέτο. Το τι θα διαλέξουμε εξαρτάται αποκλειστικά από τις ανάγκες μας, αλλά και από το κόστος που είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε.

Σε περίπτωση που κι εσείς, όπως εμείς, αποφασίσετε να κάνετε ιδιωτική ασφάλεια υγείας, να έχετε υπόψη ότι όσο πιο νωρίς και όσο πιο υγιής είστε όταν την κάνετε, τόσο το καλύτερο θα είναι για εσάς για δύο βασικούς λόγους:

1. Στις νεαρές ηλικίες τα ασφάλιστρα είναι σαφώς χαμηλότερα

2. Όσο μεγαλώνετε κάνουν την... εμφάνισή τους τα γνωστά χρόνια νοσήματα (καρδιά, διαβήτης κτλ), τα οποία πέραν του ότι εκτοξεύουν το κόστος των ασφαλίστρων, μπορούν να «προκαλέσουν» ακόμα και απόρριψη της αίτησής σας για ασφάλιση...

Από την πλευρά μας, ψάχνοντας να βρούμε μια ολοκληρωμένη ασφαλιστική πρόταση με προσιτό κόστος και χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες, επισκεφθήκαμε, μεταξύ άλλων, την ιστοσελίδα της ΝΝ Ηellas και ενημερωθήκαμε για το νέο direct πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, NN Direct Health.

Που εστιάσαμε: Αποκτώντας το NN Direct Health απολαμβάνουμε κάλυψη για σύγχρονες και αξιόπιστες ιατρικές υπηρεσίες σε ένα δίκτυο 40 συνεργαζόμενων ιδιωτικών νοσοκομείων, το μεγαλύτερο στη χώρα. Επιπρόσθετα, για οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό προκύψει, έχουμε τη δυνατότητα επείγουσας μεταφοράς στο κατάλληλο νοσοκομείο, ενώ μέσω του NN Direct Health θα έχουμε πλήρες Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και Πρόληψης, με μία σειρά από προνομιακές παροχές σε συνεργασία με το αναγνωρισμένο δίκτυο του Ομίλου της Βιοϊατρικής. Οι παροχές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων επισκέψεις σε ιατρούς σε όλη την Ελλάδα, διαγνωστικές εξετάσεις καθώς και έναν ετήσιο προληπτικό έλεγχο.

Όσο για το κόστος, επιλέγοντας τον υπολογισμό ασφαλίστρων μπορούμε να δούμε ακριβώς το κόστος του προγράμματος που επιλέξαμε. Βασικό χαρακτηριστικό του NN Direct Health είναι οι απλές, ηλεκτρονικές διαδικασίες τόσο για την απόκτησή του, όσο και για την παροχή εξυπηρέτησης σε όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος.
Και το καλύτερο για το τέλος: Στην ιστοσελίδα της ΝΝ βρήκαμε τη μοναδική προσφορά της NN Hellas, που στηρίζει την ελληνική οικογένεια! Συγκεκριμένα, με την ασφάλιση ενός τουλάχιστον ενήλικα, προσφέρει δωρεάν την ασφάλιση όλων των παιδιών του για τον πρώτο χρόνο.

Το NN Direct Health το αποκτούμε αποκλειστικά μέσω του nndirect.gr ή καλώντας στις γραμμές 800 100 60 60 (χωρίς χρέωση από σταθερό) & 210-950 6060 (από κινητό).

Είναι ημέρες αγάπης και προσφοράς, πρόσφερε στον εαυτό σου το μεγαλύτερο δώρο: Την εξασφάλιση της υγείας σου με το NN Direct Health!