ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για τον μικρό Φοίβο - Θρίλερ με τον συζυγοκτόνο

Αγωνία για τον μικρό Φοίβο - Θρίλερ με τον συζυγοκτόνο

Αστυνομικοί και εθελοντές «χτενίζουν» την περιοχή που βρέθηκαν τα τελευταία ίχνη του 34χρονου συζυγοκτόνου που διαφεύγει της σύλληψης για 6η συνεχόμενη ημέρα μαζί με τον 4χρονο γιο του που άρπαξε μετά την δολοφονία.

Σπαρακτική έκκληση του παππού του 4χρονου για τον εντοπισμό του - Φόβοι για την ζωή του ανήλικου αγοριού

Οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει στιγμή από την περασμένη Τετάρτη όταν και ο 34χρονος σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και άρπαξε τον 4χρονο γιο τους.

Τα τελευταία ίχνη του συζυγοκτόνου υπενθυμίζεται ότι εντοπίστηκαν την Κυριακή (10/1) σε ορεινή περιοχή της Ορμυλίας όπου ο Λέσι είχε μελίσσια. Οι έρευνες στο συγκεκριμένο σημείο ξεκίνησαν μετά από προτροπή της γιαγιάς του 4χρονου αγοριού.

Στο σημείο βρέθηκαν το μηχανάκι που χρησιμοποίησε ο 34χρονος για να πάει στο σημείο καθώς και ίχνη από φαγητό, μία σβησμένη εστία φωτιάς και ένα μπουφάν με ίχνη αίματος το οποίο δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν ανήκει στον 34χρονο.

Τα παραπάνω στοιχεία ενισχύουν την πιθανότητα ότι ο 34χρονος συζυγοκτόνος βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή και πιστεύουν πως είναι πλέον θέμα χρόνο η σύλληψή του από τις Αρχές.

Σπαρακτική έκκληση του παππού για τον εντοπισμό του μικρού Φοίβου

«Τρέμω για το εγγονάκι μου» λέει ο παππούς του 4χρονου παιδιού! Σύμφωνα με πληροφορίες σε «κατάσταση σοκ» βρίσκεται και ο 6χρονος αδελφός του Φοίβου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της μητέρας του από τον πατέρα του...

Η υπόθεση έχει σοκάρει το πανελλήνιο με τα τηλέφωνα της αστυνομίας να μην σταματούν να χτυπούν από πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν για να βρεθεί ο μικρός Φοίβος.

Τέλος σημειώνεται ότι οι συγγενείς του μικρού αγοριού έχουν αρχίσει να ανησυχούν και για την ζωή του μικρού καθώς έχουν περάσει έξι 24ωρα από την στιγμή που τον άρπαξε ο Λέσι και τράπηκε σε φυγή.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο εντοπισμός του συζυγοκτόνου και του 4χρονου είναι θέμα χρόνου.

Σχετικές ειδήσεις