ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Ο μυστηριώδης ρόλος του πεθερού της 37χρονης Ανθής Λινάρδου

Κοζάνη: Ο μυστηριώδης ρόλος του πεθερού της 37χρονης Ανθής Λινάρδου

Η Ανθή, η οποία ήταν μητέρα ενός οκτάχρονου αγοριού και δύο εξάχρονων δίδυμων κοριτσιών, δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής από το περασμένο Σάββατο, συγγενείς και φίλοι έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν τη λύση του μυστηρίου... η οποία «κρυβόταν» στο χωράφι του συζύγου της.

Τραγικό φινάλε στην υπόθεση της εξαφάνισης της 37χρονης Ανθής από το Βελβεντό, η οποία δολοφονήθηκε από το σύζυγό της. Ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται γύρω από το άγριο έγκλημα, ο σύζυγός της Ανθής αφού την έπνιξε, την έθαψε στο χωράφι και μια ημέρα αργότερα το φρέζαρε για να καλύψει κάθε ίχνος του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα πράγματα που απασχολούν τις αρχές, είναι το αν υπήρξε βοήθεια στο έγκλημα, ίσως και από κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού. Πάντως, εκτός από τον σύζυγο, καταθέτει στους αστυνομικούς και ο πεθερός του θύματος.

Ερευνάται από την αστυνομία ο ρόλος του πεθερού

Διαφορετική ήταν πάντως η εκτίμηση του πεθερού της 37χρονης και πατέρα του δράστη, Μανώλη Τσιουχάρα, ο ρόλος του οποίου επίσης ερευνάται. Έλεγε ότι Ανθή Λινάρδου «έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα».Ο πεθερός έλεγε ότι η 37χρονη, που καταγόταν από τον Πειραιά, δεν ήταν ευχαριστημένη με τη ζωή στην Κοζάνη. «Κατά καιρούς είχε δείξει σημάδια ότι ήθελε να ξεσκάσει. Με τον κόσμο δεν έκανε παρέα -τα είχε γράψει στο Facebook αυτά. Η γυναίκα έφυγε...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ ΛΙΝΑΡΔΟΥ

Σχετικές ειδήσεις