ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στο θρίλερ της Χαλκιδικής – Ο Αλβανός επικοινώνησε με γνωστό ποινικολόγο

Ανατροπή στο θρίλερ της Χαλκιδικής – Ο Αλβανός επικοινώνησε με γνωστό ποινικολόγο

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της απαγωγής του 4χρονου Φοίβου που απήχθη από τον συζυγοκτόνο πατέρα του αμέσως μετά τη δολοφονία της μητέρας του.

ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ – ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΒΟΥ – ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Ο Αλβανός Τζέιμς Κλοντ Λέσι εδώ και 11 μέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα να γεννιούνται φόβοι ακόμα και για τη ζωή του 4χρονου Φοίβου.

Ενώ λοιπόν μέχρι σήμερα, 11 μέρες μετά τη δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη στην Ορμύλια Χαλκιδικής, η αστυνομία εστίαζει στην Χαλκιδική για τον εντοπισμό τους, πληροφορίες αναφέρουν ότι γνωστός ποινικολόγος της Αθήνας αποκάλυψε πως όχι μόνο μίλησε με τον δράστη του εγκλήματος, αλλά τον συνάντησε κιόλας στα Μέγαρα!

Ο Αλβανός ζήτησε από τον γνωστό ποινικολόγο να αναλάβει την υπεράσπισή του και έδωσαν νέο ραντεβού, που όμως δεν έγινε ποτέ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποινικολόγος έθεσε ως προϋπόθεση για την υπεράσπιση του να αφήσει το παιδί ελεύθερο.

«Αν δεν παραδώσεις το παιδί στις Αρχές, δεν κάνουμε καμία συζήτηση» φέρεται να του είπε ο Αλέξης Κούγιας.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, εξετάζεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο ο συζυγοκτόνος να κρύβεται στην Αθήνα, ενώ κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του μικρού Φοίβου.

Για τον εντοπισμό του τετράχρονου Φοίβου έχει ενεργοποιήσει την διαδικασία του Amber Alert. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21610, 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικές ειδήσεις