ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για το θρίλερ με τον 4χρονο Φοίβο -Πού είδαν τον συζυγοκτόνο

Νέα στοιχεία για το θρίλερ με τον 4χρονο Φοίβο -Πού είδαν τον συζυγοκτόνο

Ενώ οι διωκτικές αρχές χτενίζουν την χώρα για τον εντοπισμό του 35χρονου Αλβανού Κλωντ Τζέιμς Λέσι ο οποίος δολοφόνησε την γυναίκα του και απήγαγε τον 4χρονο γιο του Φοίβο, νέες μαρτυρίες για το που βρίσκεται, ερευνώνται από την αστυνομία.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΓΩΓΕΑ ΛΕΣΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΕΥΝΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑΣ

Οι διωκτικές αρχές εξετάζουν με πολύ μεγάλη προσοχή τις πληροφορίες κατοίκων διαφόρων περιοχών που υποστηρίζουν πως είδαν τον συζυγοκτόνο με τον μικρό Φοίβο, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν ενδεχόμενο αποπροσανατολισμό. Ωστόσο, καμία πληροφορία δεν αφήνεται ανεκμετάλλευτη.

Τις τελευταίες ώρες, όπως ισχυρίζεται δημοσίευμα του patrasnews, ο Κλωντ Τζέιμς Λέσι έφτασε στην Πάτρα με ένα γκρι αυτοκίνητο TOYOTA starlet. Επικαλείται μαρτυρίες που έχει στη διάθεσή του ο ιδιωτικός ερευνητές Κωνσταντίνος Σπύρου. Με βάση αυτές ο 35χρονος κατευθύνθηκε στην περιοχή του Ζαβλανίου και είχε συνάντηση με άγνωστα πρόσωπα. Ο στόχος του λέγεται πως είναι να περάσει με το παιδί στην Ιταλία με πλοίο από την Πάτρα.

Λίγες ώρες νωρίτερα, άλλες μαρτυρίες ήθελαν τον 35χρονο πατέρα να περιπλανιέται στους δρόμους της Αθήνας κρατώντας στην αγκαλιά του τον 4χρονο Φοίβο. Μάλιστα, μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι μίλησε μαζί του.

Δείτε το βίντεο:

Το θρίλερ περιπλέκει ακόμη περισσότερο και η παρέμβαση του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, σύμφωνα με την μαρτυρία του οποίου συναντήθηκε με τον 35χρονο καταζητούμενο στα Μέγαρα.

Δεκαέξι ημέρες μετά την δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη, η πλέον ψύχραιμη φωνή αυτής της ιστορίας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, να είναι αυτή του πατέρα της Χαράλαμπου Μαυρομάτη.

Μία τραγική φιγούρα που στέκεται πάνω από το τηλέφωνο αναμένοντας καλά νέα για τον εγγονό του τον Φοίβο και μένοντας πιστά δίπλα και στο άλλο του εγγόνι τον Ιάσονα που όπως περιγράφει ο ίδιος, κοιτάζει συνέχεια έξω από το παράθυρο περιμένοντας να δει τον αδελφό του να επιστρέφει.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις