ΕΛΛΑΔΑ

Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ: Μέλη της ΠΟΕ - ΟΤΑ «έσκισαν» τα μνημόνια στην Κουμουνδούρου (pics+vid)-

Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ: Μέλη της ΠΟΕ - ΟΤΑ «έσκισαν» τα μνημόνια στην Κουμουνδούρου (pics+vid)-

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα (25/01) το μεσημέρι, μέλη της ΠΟΕ -ΟΤΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τις εκλογές που έφεραν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Οι συγκεντρωμένοι έσκισαν και έκαψαν σελίδες του τρίτου αλλά και των δύο προηγούμενων μνημονίων, όπως δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ, έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, σε μια ακόμα κίνηση πολιτών κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

Τα μέλη της ΠΟΕ - ΟΤΑ συγκεντρώθηκαν γύρω στις 12 το μεσημέρι μετά από το σχετικό κάλεσμα της Ομοσπονδίας με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη νίκη του κόμματος στις εκλογές και τη συγκυβέρνηση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Εκτός από το σκίσιμο και το κάψιμο των μνημονίων, ανάρτησαν πανό μπροστά από την κεντρική είσοδο των γραφείων με το σύνθημα «Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από εδώ…».

«Ήρθαμε να κάψουμε το τρίτο μνημόνιο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Νίκος Τράκας έξω από τα γραφεία της Κουμουνδούρου και προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι «θα είμαστε κάθε μέρα στο δρόμο».

Σε sms που είχε κυκλοφορήσει λίγο νωρίτερα, αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Ένα χρόνο μετά τις εκλογές και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακόμα να σκίσει τα μνημόνια–Τα σκίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 12:00 έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικές ειδήσεις