ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Σύλληψη 29χρονου για διαρρήξεις και κλοπές

Καλαμάτα: Σύλληψη 29χρονου για διαρρήξεις και κλοπές

Ύστερα από έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών και δύο απόπειρες κλοπής σε οικίες στην Καλαμάτα.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης, ο 29χρονος διέρρηξε οικία στην Καλαμάτα και αφαίρεσε χρήματα και χρυσαφικά. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 29χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχεθήκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και τα ανωτέρω χρήματα και χρυσαφικά, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, εξακριβώθηκε ότι ο 29χρονος, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του, χθες το πρωί διέρρηξαν ακόμη δύο οικίες στην Καλαμάτα, όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά, ενώ στις 20 και 24.1.2016, στην ίδια πόλη, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλες δύο οικίες χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την ταυτοποίηση των συνεργών του, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σχετικές ειδήσεις