ΕΛΛΑΔΑ

Μπλόκα αγροτών: Κλείνει και το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Μπλόκα αγροτών: Κλείνει και το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Καθώς οι αγρότες προετοιμάζονται για την... «απόβασή» τους στην Αθήνα, όπου την Παρασκευή θα «παρκάρουν» τα τρακτέρ τους στο Σύνταγμα και τα περισσότερα μπλόκα της χώρας ανοιγοκλείνουν και σήμερα, αποφασίστηκε ο αποκλεισμός και του αεροδρομίου «Μακεδονία».

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το μέλος της συντονιστικής στο μπλόκο της αερογέφυρας Θέρμης, Δημήτρης Παπαδάκης, «με ανοιχτούς δρόμους θα αποκλείσουμε το αεροδρόμιο "Μακεδονία" από τις 12:00 έως και τις 22:00» και εξήγησε:

«Θα ανέβουμε πάνω στην αερογέφυρα Θέρμης με τα τρακτέρ και θα την κλείσουμε, ενώ το μπλόκο στα Πράσινα Φανάρια θα φρακάρει τον δρόμο και το μπλόκο στο αεροδρόμιο θα κλείσει τη διασταύρωση στο "Μακεδονία". Δεν θα αφήσουμε να περάσει κανείς, παρά μόνον ασθενοφόρα και περιστατικά που χρήζουν ιατρικής κάλυψης. Υπάρχει είσοδος για το αεροδρόμιο από το καζίνο, που βρίσκεται δίπλα. Ζητάμε κατανόηση από τον αστικό πληθυσμό. Αγωνιζόμαστε για την επιβίωσή μας και το δικαίωμά μας να μείνουμε στην ελληνική ύπαιθρο», συμπλήρωσε ο κ. Παπαδάκης.

Σχετικές ειδήσεις