ΕΛΛΑΔΑ

Ομαδικό σεξ, όργια και ναρκωτικά στη βίλα επιχειρηματία στο Διόνυσο όπου εξέδιδε τη γυναίκα του

Ομαδικό σεξ, όργια και ναρκωτικά στη βίλα επιχειρηματία στο Διόνυσο όπου εξέδιδε τη γυναίκα του

Αίσθηση και σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος ασχολείται με τα Ναυτιλιακά και εξέδιδε σε επώνυμους πελάτες την ίδια του τη σύζυγο και μητέρα των δυο παιδιών του, αναγκάζοντάς την παράλληλα να παίρνει μέρος σε σαδομαζοχιστικά όργια.

Ο μαρτυρικός εφιάλτης της 34χρονης γυναίκας, με την εντυπωσιακή εμφάνιση, σύμφωνα με την «Espresso», ξεκίνησε το 2013, όταν αποφάσισε να χωρίσει με τον άνδρα της, παίρνοντας μάλιστα μαζί της και τα δυο ανήλικα παιδιά της.

Λίγο αργότερα, ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στον Πειραιά και την ανάγκασε να τον ακολουθήσει μαζί με τα παιδιά στη μονοκατοικία του στην περιοχή του Διονύσου. Επόμενη κίνηση του 46χρονου μαστροπού ήταν να υποχρεώσει με την βία την έντρομη γυναίκα να υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό, αφήνοντάς του την επιμέλεια των παιδιών τους, πριν την εξαναγκάσει, όπως η ίδια καταγγείλει, να συνευρίσκεται σεξουαλικά με περισσότερους από έναν παρτενέρ σε πολυτελή ξενοδοχεία της παραλιακής, αλλά και σε μονοκατοικίες στο Διόνυσο.

Χαρακτηριστική είναι μία συγκλονιστική μαρτυρίας της, βάσει της οποίας, ο επιχειρηματίας, αφού την ανάγκασε να κάνει χρήση κοκαΐνης ένα βράδυ, έφερε στο σπίτι τρεις φίλους του, επίσης επιχειρηματίες, οι οποίοι τη βίασαν ομαδικά και την ξυλοκόπησαν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ.

Πριν αποχωρήσουν μάλιστα από το σπίτι, οι τρεις φίλοι του γνωστού επιχειρηματία τού άφησαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τις... υπηρεσίες που τους είχε προσφέρει, αφήνοντάς τους να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις τους πάνω στη γυναίκα του.

Έκτοτε, ο 46χρονος επιχειρηματίας, σε συνεργασία με άλλα τρία άτομα, τα οποία καταζητούνται, ανάμεσα τους μια γυναίκα κι ένας Αλβανός υπήκοος, εξέδιδε συστηματικά τη σύζυγό του σε άτομα με «μεγάλες τσέπες» πορτοφόλι και ανώμαλα βίτσια.

Σύμφωνα πάντα με τις ανατριχιαστικές καταγγελίες της γυναίκας, ο διεστραμμένος άνδρας διοργάνωνε ακόμα και 24ωρα σεξουαλικά πάρτι στη μονοκατοικία του στο Διόνυσο! Σε ένα, δε, από αυτά η 36χρονη είχε αναγκαστεί (υπό την επήρεια κοκαΐνης) να συνευρεθεί με 8 άνδρες ταυτόχρονα, οι οποίοι φέρονται να είχαν πληρώσει από 500 ευρώ ο καθένας για τη συμμετοχή τους στο ρωμαϊκό αυτό όργιο.

Την ίδια περίοδο, οι συνεργοί του 46χρονου – ο οποίος έπαιρνε επίσης μέρος στα όργια - μετέφεραν την άτυχη γυναίκα σε πολυτελή ξενοδοχεία της παραλιακής, όπου ολόκληρες παρέες, ακόμα και επωνύμων, έκλειναν σουίτες για να περάσουν ένα «καυτό» βράδυ με την 36χρονη, χωρίς τη θέλησή της.

Όταν η ίδια αντιδρούσε και έκανε προσπάθειες να ξεφύγει από αυτή την κόλαση στην οποία ζούσε, ο επιχειρηματίας την ξυλοκοπούσε και της χορηγούσε με το ζόρι κοκαΐνη, ενώ παράλληλα την απειλούσε πως δεν πρόκειται να ξαναδεί ποτέ στη ζωή της τα παιδιά της. Στο μεταξύ καρπωνόταν ο ίδιο τα μεγάλα χρηματικά ποσά από την εκπόρνευσή της, χωρίς αυτή να παίρνει το παραμικρό.

Τελικά, τον περασμένο Δεκέμβριο η γυναίκα βρήκε τη δύναμη να δραπετεύσει από τη «φυλακή» του Διονύσου και να καταγγείλει στις Αρχές τον πρώην σύζυγό της, με αποτέλεσμα, έπειτα από τη διερεύνηση των καταγγελιών από την Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, να συλληφθεί ο 46χρονος.

Τα δυο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, με εντολή εισαγγελέα, παραδόθηκαν στο Παίδων, προκειμένου να εξεταστούν από γιατρούς και ψυχολόγους.

Σχετικές ειδήσεις