ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Ψάχνουν απαντήσεις στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου

Παντελής Παντελίδης: Ψάχνουν απαντήσεις στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου

Με πόσα έτρεχε ο σπουδαίος καλλιτέχνης λίγο πριν την πρόσκρουση;

Σε γρίφο εξελίσσεται η υπόθεση του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Οι τοξικολογικές απαντήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, γεγονός που ενδέχεται να έπαιξε ρόλο στη μοιραία σύγκρουση που σημειώθηκε στις 08:20 το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στη γέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Όσον αφορά στο ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο του τραγουδιστή, από την Πυροσβεστική, η οποία κλήθηκε να απεγκλωβίσει από το αυτοκίνητο τον Παντελίδη όσο και τις δυο κοπέλες που ήταν μαζί του στο μοιραίο τζιπ, την 21χρονη Φρόσω Κυριακού και την Μυρσίνη Αρναούτη, τονίζεται πως η έκθεση που έχει παραδοθεί στην Τροχαία Ελληνικού αναφέρει σαφέστατα πως το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 32χρονος τραγουδιστής, απορρίπτοντας τα όσα περί του αντιθέτου έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες.

Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 21χρονο Φρόσω Κυριακού και στο πίσω κάθισμα η άτυχη Μυρσίνη Αρναούτη που τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος και στα άκρα από τις λαμαρίνες του στηθαίου που διαπέρασαν την καμπίνα του αυτοκινήτου.

Αδιευκρίνιστη παραμένει ακόμη η ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο του Παντελίδη. Απαντήσεις πιθανότατα θα δώσει ο «εγκέφαλος» του αυτοκινήτου, αν και μέχρι στιγμής η εξέταση του αυτοκινήτου δεν έχει δείξει πως υπήρχε κάποιο μηχανικό πρόβλημα.

Σχετικές ειδήσεις