ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στο Αγρίνιο: Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας του δασκάλου

Άγριο έγκλημα στο Αγρίνιο: Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας του δασκάλου

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στο θέμα της άγριας δολοφονίας του εκπαιδευτικού Νίκου Μέντζου στο Αγρίνιο, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη πριν από 5 χρόνια, στις 21 Απριλίου 2011.

Σε τηλεφωνική της παρέμβαση στο «Τούνελ» την Παρασκευή 1η Απριλίου, η δικηγόρος της πατρικής οικογένειας του θύματος Αναστασία Ασπρίδη, ανέφερε πως ο Εισαγγελέας καλεί πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση μετά από δίωξη που άσκησε.

Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχουν αδικήματα όπως αυτό της υπόθαλψης εγκληματία αλλά και διάφορα άλλα, που υπάρχει κίνδυνος να παραγραφούν.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι νικήσαμε το σκοτάδι και μόνος μας εχθρός είναι ο χρόνος» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε η δικηγόρος, τη Δευτέρα 4 Απριλίου θα εμφανιστεί να καταθέσει πρώτη η χήρα του Νίκου Μέντζου.

Την ελπίδα ότι σύντομα θα φωτιστεί η υπόθεση δολοφονίας του δασκάλου Νίκου Μέντζου εξέφρασε η αδελφή του θύματος.

Η Σοφία Μέντζου, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του 46χρονου, δεν έχουν σταματήσει να συγκεντρώνουν στοιχεία προκειμένου να αποκαλυφθούν οι ένοχοι του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Όπως είπε, χάρη στην έρευνα του «Τούνελ» και στην δημοσιότητα που δόθηκε στην υπόθεση από την εκπομπή, οι αρχές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να αναμένονται σύντομα δικαστικές εξελίξεις.

Σχετικές ειδήσεις