ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 6χρόνος που αυτοτραυματίστηκε με όπλο

Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 6χρόνος που αυτοτραυματίστηκε με όπλο

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς η αστυνομία που ερεύνησε από την αρχή σε ποιόν ανήκει το όπλο και αν η κατοχή του ήταν νόμιμη, εξετάζει όλα τα σενάρια για τους λόγους για τους οποίους το όπλο βρέθηκε στα χέρια των μικρών παιδιών

Διασωληνωμένο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ το 6χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σοβαρά από εκπυρσοκρότηση όπλου στα Λιβάδια Μυλοποτάμου, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού έχει σταθεροποιηθεί ωστόσο κρίνεται κρίσιμη και οι θεράποντες γιατροί παραμένουν πολύ επιφυλακτικοί για την εξέλιξη της υγείας του.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Το 6χρονο παιδί βρισκόταν στο σπίτι των θείων του μαζί με το αδερφάκι του. Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν τα δυο αδερφάκια παίζοντας με το ξαδερφάκι τους, περιεργάστηκαν το όπλο με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει και το 6χρονο να τραυματιστεί σοβαρά.

Η αστυνομία που ερεύνησε από την αρχή σε ποιόν ανήκει το όπλο και αν η κατοχή του ήταν νόμιμη, εξετάζει όλα τα σενάρια για τους λόγους για τους οποίους το όπλο βρέθηκε στα χέρια των μικρών παιδιών.

Σχετικές ειδήσεις