ΕΛΛΑΔΑ

ΑΔΕΔΥ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα, για τη διαπραγμάτευση

ΑΔΕΔΥ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα, για τη διαπραγμάτευση

Κινητοποίηση έξω από το ξενοδοχείο των Αθηνών όπου ξεκινά σήμερα Δευτέρα (04/04) ο δεύτερος γύρος των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με το κουαρτέτο, έχει προγραμματίσει το απόγευμα ηΑΔΕΔΥ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, στις 5 το απόγευμα έξω από το ξενοδοχείο Hilton, στη συγκέντρωση σωματείων, συλλογικοτήτων και κοινωνικών φορέων εκεί όπου «κυβέρνηση και δανειστές θα διαπραγματεύονται τη νέα λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων. Εκεί που καταλύονται οι θεσμοί και προλειαίνεται το έδαφος για νέες εργασιακές και ασφαλιστικές ανατροπές σε βάρος των εργαζομένων και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων, εκεί έχουμε χρέος να εκφράσουμε την ενεργητική μας αντίθεση», όπως αναφέρει.

«Η κινητοποίηση της Δευτέρας, θα είναι η απαρχή της εβδομάδας εναντίωσης της ελληνικής κοινωνίας στην περαιτέρω διάλυση του ιστού της, με επόμενο σταθμό την 24ωρη απεργία την Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016 και το απεργιακό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00» τονίζει η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της.

Σχετικές ειδήσεις