ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ Μαλεσίνας και Τραγάνας με στόχο την εκτέλεση εργασιών αποξήλωσης πινακίδας σήμανσης.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακέ ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 19:00 έως και την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 7:00 όπου θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του ανισόπεδου κόμβου (Α/Κ) Μαλεσίνας - Τραγάνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μαλεσίνας, όπου με τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου θα οδηγούνται στον Α/Κ Τραγάνας, από όπου και θα επανεισάγονται σε αυτόν.

Τέλος κατά το ανωτέρω διάστημα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη δεξιά λωρίδα, με την αριστερή να παραμένει αποκλεισμένη για τις ανάγκες εκτέλεσης των εν λόγω εργασιών.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Σχετικές ειδήσεις