ΕΛΛΑΔΑ

Η Κρήτη θρηνεί τρεις νέους ανθρώπους - Τρία δυστυχήματα μέσα σε λίγες ώρες!

Η Κρήτη θρηνεί τρεις νέους ανθρώπους - Τρία δυστυχήματα μέσα σε λίγες ώρες!

Με αίμα βάφτηκε η Κρήτη για ακόμα μια φορά... τρεις νέοι άνδρες άφησαν την τελευταία τους πνοή σε ισάριθμα τροχαία, μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Ένα παλικάρι 21 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή, όταν η μηχανή που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της και έπεσε σε τοίχο. Το δυστύχημα έγινε στην περιοχή της Μυρτιάς του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και στο σημείο βρέθηκε άμεσα μονάδα του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να καταβάλλουν προσπάθειες να κρατήσουν τον νεαρό στη ζωή.

Δυστυχώς, ο 21χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο Βενιζέλειο.

Υπενθυμίζεται ότι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ένας 49χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Καβρού, στον Αποκόρωνα όταν το αυτοκίνητο του έπεσε στο κενό σε βάθος 10 μέτρων και "καρφώθηκε" στα σίδερα της θεμελίωσης της υπό κατασκευή υπόγειας διάβασης.

Επίσης, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, στον Βλητέ Χανίων, έχασε τη ζωή του ένας 28χρονος όταν η μηχανή που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της και έπεσε στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Ο 28χρονος καταγόταν από την Αθήνα και υπηρετούσε στο Πολεμικό Ναυτικό.

Σχετικές ειδήσεις