ΕΛΛΑΔΑ

Πρέβεζα: Σκοτώθηκε ο Άκης Δημόπουλος - Η τελευταία φωτογραφία που έβαλε στο Facebook!

Πρέβεζα: Σκοτώθηκε ο Άκης Δημόπουλος - Η τελευταία φωτογραφία που έβαλε στο Facebook!

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έφυγε τόσο ξαφνικά ο Άκης Δημόπουλος – Σπαρακτικά τα μηνύματα στη σελίδα του στο Facebook

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην Πρέβεζα στις 17:00, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο σε ακόμα ένα νέο παλικάρι.

Στον Άκη Δημόπουλο που «έφυγε» άδικα από την ζωή έπειτα από το σοβαρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Η είδηση του θανάτου του 23χρονου έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την πόλη καθώς ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.

Ο άτυχος οδηγός τραυματίστηκε βαριά, όταν έπεσε με τη μηχανή του επιστρέφοντας στην Πρέβεζα από εκδρομή που είχε πάει με την παρέα του στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Είχε μεταφερθεί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, όπου άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική.

Αρχικά όλες οι εξετάσεις έδειχναν ότι ανταποκρίνονταν θετικά τα όργανά του και ο εγκέφαλός του παρά τα σοβαρά χτυπήματα που είχε και οι γιατροί ήλπιζαν πως σύντομα θα μπορούσε να βγει από την εντατική. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για το παλικάρι...

download 1


Τελικά, η αγαπημένη του μηχανή που ο ίδιος επέλεξε να έχει και ως κεντρική φωτογραφία στο προφίλ του στο facebook, ήταν αυτή που του στέρησε τη ζωή.

Πηγή: mypreveza.gr

Σχετικές ειδήσεις