ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια - Τι ακριβώς είχε ο τραγουδιστής

Παντελής Παντελίδης: Έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια - Τι ακριβώς είχε ο τραγουδιστής

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έριξε φως στις συνθήκες θανάτου του Παντελή Παντελίδη έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Realnews.

Σε αυτό, η καθηγήτρια ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου περιγράφει τον Παντελή Παντελίδη ως έναν άνδρα «καλής θρέψης, άρτιας σωματικής διάπλασης», ο οποίος φορούσε «μαύρη μπλούζα με κοντό μανίκι, αθλητική φόρμα χρώματος μαύρου, κάλτσες και μποτάκια».

Από τα τραύματα που προκλήθηκαν η μπλούζα που φορούσε σκίστηκε στον δεξιό ώμο, στην πλάτη και σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά. Αίσθηση προκαλεί το στοιχείο ότι στο σώμα του εντοπίστηκαν «χώμα και χαλίκια».

Η ιατροδικαστής περιγράφει με λεπτομερή σκίτσα ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε δύο τραύματα στο δεξιό τμήμα του κεφαλιού, παράλληλα μεταξύ τους, σε απόσταση τεσσάρων εκατοστών από το αυτί μέχρι τον κρόταφο. Επίσης, είχε δύο παράλληλα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη με μήκος τεσσάρων εκατοστών περίπου, ενώ στο κεφάλι του υπήρχε «συμπιεστικό κάταγμα στο δεξιό βρεγματικό οστό, το οποίο συνεχίζεται στο δεξιό κροταφικό οστό και καταλήγει στο ινιακό οστό».

Η εικόνα της καρδιάς του Παντελή Παντελίδη φαίνεται ότι προβλημάτισε την ιατροδικαστή, η οποία επισημαίνει ότι έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα για την εν λόγω ασθένεια στο onmed.gr.

Σχετικές ειδήσεις