ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Βίντεο σοκ! Γυναίκα κρέμεται στο μπαλκόνι και απειλεί να πέσει στο κενό

Χανιά: Βίντεο σοκ! Γυναίκα κρέμεται στο μπαλκόνι και απειλεί να πέσει στο κενό

Μία ολόκληρη συνοικία αναστατώθηκε το πρωί της Τρίτης (12/4) στα Χανιά της Κρήτης, όταν μία γυναίκα που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε θεραπευτική αγωγή, είχε κρεμαστεί από τα κάγκελα του μπαλκονιού και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neatv.gr, η γυναίκα είχε σκαρφαλώσει αρχικά στο μπαλκόνι της απειλώντας να δώσει τέρμα στη ζωή της, ενώ στη συνέχεια πέρασε στο διπλανό μπαλκόνι που συνορεύει με το δικό της, με την ηλικιωμένη γειτόνισά της να παρακολουθεί αμήχανη και να μην γνωρίζει πώς να αντιδράσει. Όπως δήλωσε η ηλικιωμένη, η γυναίκα που αποπειράθηκε να πέσει αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα και πιθανότατα έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, ενώ δεν έλειπαν και οι καυγάδες από την οικογένεια.

Τελικά, άνδρες της ασφάλειας Χανίων κατάφεραν να δώσουν αίσιο τέλος στην υπόθεση. Ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις μαζί της για να κατέβει, την έπιασαν από τα πόδια, στη συνέχεια την κατέβασαν με ασφάλεια και την οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού της γειτόνισσας.

Στο σημείο βρισκόταν από νωρίς η αστυνομία, η οποία έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους. Οι άνδρες της ασφάλειας, κάλεσαν στο χώρο και τον πρώην σύζυγο της ψυχικά διαταραγμένης γυναίκας, που επιχειρούσε και αυτός να την ηρεμήσει.

Σχετικές ειδήσεις