ΕΛΛΑΔΑ

Μοιάζει απίστευτο… Δύο μήνες χωρίς τον Παντελή Παντελίδη - Οι τελευταίες εξελίξεις

Μοιάζει απίστευτο… Δύο μήνες χωρίς τον Παντελή Παντελίδη - Οι τελευταίες εξελίξεις

Εκείνο το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό και στην καρδιά χιλιάδων Ελλήνων... Λίγο πριν τις 8 το πρωί, σε μια στροφή της Βουλιαγμένης, το όχημα του Παντελή Παντελίδη, του δημοφιλή τραγουδιστή που μιλούσε με τα κομμάτια του στις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων, εξετράπη της πορείας του και ο Παντελής βρήκε τραγικό θάνατο.

Δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που το πανελλήνιο πληροφορήθηκε συγκλονισμένο την τραγική είδηση του θανάτου του αξέχαστου καλλιτέχνη.

Το ημερολόγιο έγραφε 18 Φεβρουαρίου όταν σε μια απότομη στροφή, στο ύψος του δυτικού αεροδρομίου, το μαύρο τζιπ μάρκας Mercedes του 32χρονου τραγουδιστή βγήκε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω στις διαχωριστικές μπάρες και να αναποδογυρίσει.

Ο Παντελής Παντελίδης ανασύρθηκε νεκρός μέσα από τα συντρίμμια, ενώ τραυματίστηκαν η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου και η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, οι οποίες επέβαιναν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Ο πόνος τόσο της οικογένειας , όσο και των δεκάδων συγγενών και φίλων του αδικοχαμένου Παντελή δεν λέει να καταλαγιάσει. Πλήθος κόσμου εξακολουθεί να συρρέει στην τελευταία κατοικία του τραγουδιστή για να του αφήσει ένα λουλούδι, μια αφιέρωση.

2471067

Αυτά είναι τα ακριβή αίτια θανάτου του

Φως στις συνθήκες θανάτου του Παντελή Παντελίδη ρίχνει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έφερε στο φως η εφημερίδα «Real Life».

«Ο θάνατος του Παντελεήμονα Παντελίδη επήλθε συνεπεία κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων», γράφει στην ιατροδικαστική έκθεση η καθηγήτρια ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου.

«Οι θανατηφόρες κακώσεις εντοπίζονται στην κεφαλή και έχουν προκληθεί από επίμηκες θλων και συγχρόνως τέμνον όργανο, το οποίο έχει πλάτος περί τα 4 εκατοστά», προσθέτει.

Μάλιστα, η καθηγήτρια Χαρά Σπηλιοπούλου αναφέρει στην έκθεσή της ότι ο τραγουδιστής ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, επικαλούμενη έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Μίνα θέλει να μιλήσει και να πει την αλήθεια

Έτοιμη να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς για όσα συνέβησαν στο τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη είναι η Μίνα Αρναούτη και σύμφωνα με τη μητέρα της Νατάσα «θα τα πει όλα! Και θα πει μόνο την αλήθεια!» αναφέρει η Espresso.

Σύμφωνα με την κ. Νατάσσα, η Μίνα θέλει να πάρει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό, ακόμα και πριν από το Πάσχα, ενώ εκτός από τα ράμματα σε διάφορα σημεία του σώματός της τής έχει στοιχίσει ιδιαίτερα που έχει χάσει τα μακριά μαλλιά της. «Έχει πολλά ράμματα και έπρεπε να κοπούν τα μαλλιά της. Είναι πλέον καρέ και την έχει στενοχωρήσει αυτό».

Η ίδια δεν μίλησε για το ποιος καθόταν στη θέση του οδηγού το μοιραίο βράδυ, ενώ η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη εμμένει στις αρχικές της θέσεις ότι δεν οδηγούσε εκείνος.

Σχετικές ειδήσεις