ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ για τον θάνατο της 17χρονης προσφυγοπούλας στο Ελληνικό

Ανακοίνωση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ για τον θάνατο της 17χρονης προσφυγοπούλας στο Ελληνικό

Ανακοίνωση - διάψευση εξέδωσε σήμερα Παρασκευή 22 Απριλίου το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., για τις συνθήκες θανάτου της 17χρονης Αφγανής, η οποία διέμενε στον καταυλισμό του Ελληνικού.

Η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή την Δευτέρα 18 Απριλίου, στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου είχε διακομισθεί εσπευσμένα.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς οι δικοί της άνθρωποι δεν επιθυμούν να γίνει νεκροψία στη σορό, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βαρύ ιστορικό, ενώ ο ρευματικός πυρετός από τον οποίο έπασχε της είχε προκαλέσει βαλβιδοπάθεια.

AdTech Ad
Σήμερα Παρασκευή, το

ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή δημοσιεύματα για τους λόγους που στέρησαν τη ζωή στο άτυχο κορίτσι.

«Με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν το φώς σχετικά με το τραγικό περιστατικό της 17χρονης Αφγανής, που κατέληξε στο ΓΝΑ Λαϊκό, το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ενημερώνει με βάση τα ακριβή δεδομένα που του δόθηκαν, ότι το ενδεχόμενο λεπτοσπείρωσης, το οποίο αναφέρθηκε από ορισμένα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, αποκλείεται με βάση την κλινική εικόνα της ασθενούς και τις εργαστηριακές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Ως εκ τούτου δεν πρέπει να προκαλείται σύγχυση και ανησυχία στην κοινή γνώμη, για τις αιτίες της δραματικής κατάληξης του περιστατικού, για το οποίο εκφράζεται η λύπη και η συμπάθεια του Οργανισμού, στους οικείους», καταλήγει η ανακοίνωση.


Σχετικές ειδήσεις