ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Οι θαυμαστές του Παντελίδη κάνουν αναπαράσταση το τραγικό δυστύχημα!

Απίστευτο: Οι θαυμαστές του Παντελίδη κάνουν αναπαράσταση το τραγικό δυστύχημα!

Φανατικοί θαυμαστές του 32χρονου λαϊκού τραγουδιστή κάνουν αναπαράσταση του τροχαίου, στο ίδιο σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, για να διαπιστώσουν πώς έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Στα κεντρικά της Τροχαίας Αττικής υπάρχει έντονη ανησυχία για ένα... ανόητο φαινόμενο που έχει κάνει την εμφάνιση του τις τελευταίες εβδομάδες. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», φανατικοί θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη προσπαθούν να κάνουν αναπαράσταση του τροχαίου δυστυχήματος κινούμενοι με τα δικά τους οχήματα και με υψηλές ταχύτητες θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους!

Οι θαυμαστές του 32χρονου τραγουδιστή ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν το πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα και έτσι κάνοντας τη δική τους «πρόβα» στο ίδιο σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, προσπαθούν να βγάλουν το δικό τους... πόρισμα.

Εκτός από εκείνους, υπάρχουν και άλλοι θαυμαστές που μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, σταματούν στο σημείο και ανεβάζουν τον ήχο του ράδιο των αυτοκινήτων τους, παίζοντας στο... τέρμα τραγούδια του Παντελίδη για να τιμήσουν τη μνήμη του. Αποτέλεσμα, κάτοικοι της περιοχής να ενοχλούνται με τη φασαρία, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κληθεί η Αστυνομία για να παρέμβει.