ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσκόπηση: «ΔΝΤ go home» λένε επτά στους δέκα πολίτες

Δημοσκόπηση: «ΔΝΤ go home» λένε επτά στους δέκα πολίτες

Η έντονη δυσαρέσκεια των Ελλήνων πολιτών για την οικονομική και πολιτική κατάσταση που έχει βρεθεί η χώρα, αλλά και η αρνητική άποψη για το ΔΝΤ με επτά στους δέκα πολίτες να θέλουν να αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα, καταγράφεται στη νέαδημοσκόπηση της «Public Issue» για λογαριασμό της εφημερίδας «Αυγή».

Μόλις το 7% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι τα πράγματα στην Ελλάδα κινούνται στη σωστή κατεύθυνση ενώ η συντριπτική πλειοψηφία του 88% θεωρεί το ακριβώς αντίθετο.

Office Lens 20160424 120125 processed copy

Εξίσου λίγοι είναι και αυτοί που πιστεύουν ότι η οικονομική κατάσταση της χώρας θα βελτιωθεί μέσα στους επόμενους μήνες 9%, με τα τρία τέταρτα να πιστεύουν ότι θα χειροτερέψει και ένα 16& να θεωρεί ότι δεν θα αλλάξει τίποτα.

Η πλειοψηφία των πολιτών συνεχίζει να επιμένει πως χωρίς το ευρώ η ζωή θα γίνει χειρότερη.

Επίσης το 60% των πολιτών επιμένει ότι δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να στηθούν κάλπες, καθώς κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να λύσει κανένα πρόβλημα.

Office Lens 20160424 120251 processed

Αρνητική γνώμη για το ΔΝΤ

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, με κακό μάτι βλέπουν η Έλληνες πολίτες το ΔΝΤ και πιο συγκεκριμένα το 70% θέλουν να αποχωρήσει από τη χώρα ενώ υπάρχει και ένα 24% που εκτιμά ότι πρέπει να μείνει στο ελληνικό πρόγραμμα.

Με γραφήματα από «Αυγή»

Σχετικές ειδήσεις