ΕΛΛΑΔΑ

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 32χρονος αστυνομικός που έχασε το χέρι του

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 32χρονος αστυνομικός που έχασε το χέρι του

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 32χρονος αστυνομικός στο ΚΑΤ των Αθηνώνμετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που είχε την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο Κνωσού.

Ο 32χρονος, παρά την πολύωρη και λεπτή χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη για τη συγκόλληση του χεριού του, που ακρωτηριάστηκε σχεδόν ολόκληρο επί τόπου στο σημείο του ατυχήματος από τα σιδερένια κιγκλιδώματα, δεν τα κατάφερε και τελικά έχασε το χέρι του.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, η χθεσινή νύχτα για τον 32χρονο ήταν δύσκολη, καθώς παρουσίασε επιπλοκές όσον αφορά στη λειτουργία ζωτικών οργάνων του οργανισμού του, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να τις αντιμετωπίσουν.

Τελικά όλες οι επιπλοκές ξεπεράστηκαν με τον 32χρονο να δίνει τη δική του μάχη, προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις του, χωρίς όμως να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή του.

Μάλιστα μέσα στις επόμενες ώρες οι γιατροί θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την καταστολή, ώστε να δουν τις αντιδράσεις του οργανισμού του.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του 32χρονου βρίσκονται η οικογένεια του, συνάδελφοι του, αλλά και ειδικός ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να τον στηρίξουν, καθώς ο ίδιος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας του ακρωτηριασμού του χεριού του.

Συνάδελφοι του αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν πολύ δυνατό οργανισμό, αρκετά γυμνασμένο και χάρη στην καλή φυσική του κατάσταση, είναι σίγουροι ότι θα βγει νικητής σε αυτήν την περιπέτεια, που του επιφύλαξε η μοίρα.

Σχετικές ειδήσεις