ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Βρετανοί αστυνομικοί ψάχνουν τον Μπεν πίνοντας... μπύρες! (pics)

Κως: Βρετανοί αστυνομικοί ψάχνουν τον Μπεν πίνοντας... μπύρες! (pics)

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Μπεν Νίνταμ, το καλοκαίρι του 1991 στην Κω, κατά τη διάρκεια διακοπών εξαφανίστηκε από τους γονείς του και είναι μια υπόθεση που μετά από τόσα χρόνια παραμένει ακόμα ανεξιχνίαστη

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί στην Βρετανία με τα κατορθώματα των αστυνομικών που εστάλησαν στην Κω για να ερευνήσουν εκ νέου την υπόθεση εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ, καθώς φωτογραφίες που διέρρευσαν στα μέσα ενημέρωσης τους δείχνουν να χαλαρώνουν πίνοντας την μπύρα τους, αντί να κάνουν τη δουλειά τους.

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα του αγοριού ισχυρίστηκε πως το παιδί είναι ζωντανό και ζει στην Ελλάδα μαζί με κάποιον «Νίκο».

Η Αστυνομική Διεύθυνση του Γιόρκσάιρ, ενέκρινε κονδύλια ύψους ενός εκατομμυρίου λιρών για να καλύψει τα έξοδα αποστολής των συγκεκριμένων ειδικών για τουλάχιστον ένα 15νθήμερο στο νησί. Έτσι στην Κω έφτασαν, την Κυριακή (08/05), 12 μέλη της ομάδας «Operation Ben», 9 ντετέκτιβ, 3 αναλυτές και 2 εκπρόσωποι Τύπου.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail απαθανάτισε την ομάδα σε στιγμές... χαλάρωσης πίνοντας μπύρες και έσπευσε να τους δώσει το παρατσούκλι «The Sunshine Squad», δηλαδή η «διμοιρία της ηλιοθεραπείας». Μάλιστα σύμφωνα με Βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο επικεφαλής του κλιμακίου εστάλη πίσω ώστε να δώσει αναφορά για το τι ακριβώς συνέβη.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Μπεν Νίνταμ, το καλοκαίρι του 1991 στην Κω, κατά τη διάρκεια διακοπών εξαφανίστηκε από τους γονείς του, και είναι μια υπόθεση που μετά από τόσα χρόνια παραμένει ακόμα ανεξιχνίαστη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις