ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τι υποστηρίζει η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε την ανιψιά της

Πάτρα: Τι υποστηρίζει η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε την ανιψιά της

Απολογείται σήμερα Τρίτη (17/05) στον ανακριτή, η 37χρονη που προκάλεσε σάλο όταν αποκαλύφθηκε ότιέβαζε την μόλις 8 χρονών ανιψιά της να γδύνεται και να χαϊδεύεταιενώ την βιντεοσκοπούσε.

Η κατηγορούμενη, η οποία είναι αδελφή της μητέρας της 8χρονης και έμενε αρκετές ώρες μαζί της καθώς την πρόσεχε, είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα και κατόπιν στον ανακριτή, ο οποίος της έδωσε προσθεσμία προκειμένου να επιστρέψει σήμερα και να απολογηθεί για τις πράξεις της.

Η ίδια φέρεται, σύμφωνα με το thebest.gr, να δήλωσε ότι λατρεύει την ανιψιά της, πως δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό και ότι δεν θεώρησε πως κάνει κάτι κακό με το να την καταγράφει με το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο από τα βίντεο που βρέθηκαν στο εν λόγω κινητό, είναι αρκετά πρόσφατα ενώ υπάρχουν υποψίες ότι η 37χρονη διοχέτευε τα βίντεο στο διαδίκτυο.

Εν τω μεταξύ το παιδί παρακολουθείται από ειδικούς στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται ίδρυμα για να το φιλοξενήσει.

Σχετικές ειδήσεις