ΕΛΛΑΔΑ

Ερυθρός Σταυρός: Ορκίστηκαν οι νέοι Εθελοντές Σαμαρείτες του Τμήματος Αμαλιάδας

Ερυθρός Σταυρός: Ορκίστηκαν οι νέοι Εθελοντές Σαμαρείτες του Τμήματος Αμαλιάδας

Ενώπιον πλήθους κόσμου και επίσημων προσκεκλημένων, τελέστηκε η ορκωμοσία των Εθελοντών Σαμαρειτών του Τοπικού Τμήματος Αμαλιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Σάββατο 14 Μαΐου 2016.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ήλιδας, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ο Αρχιμανδρίτης κ.κ. Δαμασκηνός Πετράκος, ιερείς της πόλης, ο διοικητής του Α.Τ. Αμαλιάδας, ο Υποδιοικητής της 117Π.Μ., ο Διοικητής Π.Υ. Λεχαινών, βουλευτές και πολιτευτές του Νομού Ηλείας, μέλη του Δ.Σ. του Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Πύργου.

Φορείς και σύλλογοι της περιοχής συνεχάρησαν το Τοπικό Τμήμα Αμαλιάδας για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν οι Εθελοντές Σαμαρείτες στην τοπική κοινωνία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρελήφθησαν δωρεές από φορείς και συλλόγους της περιοχής: Ο Δήμος Ήλιδας προσέφερε ένα φαρμακείο. Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης δώρισε ένα οξύμετρο, υγειονομικό υλικό και παρέδωσε τιμητική πλακέτα στο Δ.Σ. του Τμήματος. Ο Σύλλογος «Φίλοι του Ποδηλάτου Ήλιδας» δώρισε ένα ποδήλατο και φαρμακείο. Οι τσιγγάνοι Αμαλιάδας και η τοπική ομάδα δράσης του Πανευρωπαϊκού προγράμματος «ROMED» προσέφεραν υγειονομικό υλικό.

Σχετικές ειδήσεις