ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σοκάρουν οι τελευταίες στιγμές του Νίκου Θανόπουλου

Πάτρα: Σοκάρουν οι τελευταίες στιγμές του Νίκου Θανόπουλου

Συγκλονίζουν οι στιγμές και διάλογοι πατέρα και γιού που προηγήθηκαν, πριν επέλθει το μοιραίο για τον 31χρονο Νίκο Θανόπουλο το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο οποίος πριν από 2 ½ μήνες είχε χάσει την 8 μηνών έγκυο σύζυγό του.

Ο άτυχος άντρας, λίγα λεπτά πριν συμβεί το μοιραίο, δεν αισθανόταν καλά και η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να καλέσει στο τηλέφωνο τον πατέρα του Τάκη, ο οποίος είναι πρόεδρος της Θύελλας Πατρών και εκείνη την ώρα παρακολουθούσε αγώνα της ομάδας.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, ο 31χρονος τον ενημέρωσε πως δεν αισθάνεται καθόλου καλά και πως νοιώθει έντονη δυσφορία και δυσκολία στην αναπνοή. Ο πατέρας του του συνέστησε να κάνει ένα μπάνιο για να συνέλθει και στη συνέχεια να ηρεμήσει, αλλά πριν ολοκληρώσει τη φράση του ο γιός του Τάκη θανόπουλου έπαψε να του μιλά.

Ο Τάκης θανόπουλος αμέσως πήρε τηλέφωνο συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο ζει δίπλα από το σπίτι του γιού του, από το οποίο ζήτησε να πάει αμέσως να δει τι έχει συμβεί, κάνοντάς του γνωστό, πως ενώ μίλαγε με το γιό του στο τηλέφωνο, αυτός ξαφνικά έπαψε να του μιλάει.

Η άφιξη της συγγενούς στο σπίτι του 31χρονου Νίκου Θανόπουλου, συνοδεύτηκε από τον εντοπισμό του χωρίς αισθήσεις μέσα στο μπάνιο του σπιτιού. Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέβη στο σπίτι του 31χρονου. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ αμέσως τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο ενώ έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες να επαναφέρουν τον άτυχο άντρα, ο οποίος δεν είχε καρδιακούς παλμούς και όπως αγωνιωδώς ανέφεραν στο κέντρο δεν ανέπνεε. Ουσιαστικά το πλήρωμα του ασθενοφόρου το μόνο που έκανε ήταν να διαγνώσει το θάνατο του Νίκου Θανόπουλου. Να σημειωθεί πως αμέσως στο σπίτι έφτασε ο πατέρας του , ο οποίος πληροφορήθηκε σχεδόν με πανομοιότυπο τρόπο, με αυτόν του πληροφορήθηκε πριν λίγους μήνες το θάνατο της νύφης του, το χαμό του γιού του.

Σύμφωνα με την ιατρική αναφορά – ανεξάρτητα του κατά πόσο αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο για να συμβεί το μοιραίο – ο Νίκος Θανόπουλος είχε μικρή καρδιά, ενώ το ενδεχόμενο να επέδρασαν αρνητικά κάποια φάρμακα που έπινε τον τελευταίο καιρό, μετά την απώλεια της συζύγου του, θεωρείται ως ανάξιο λόγου.

Τα παιδιά

Το δύσκολο έργο της ανατροφής των δύο ορφανών παιδιών ηλικία 4 και 1 ½ ετών του Νίκου Θανόπουλου ανέλαβε ο πατέρας του Τάκης , ο οποίος έχει αναλάβει την επιμέλεια τους μεταφέροντας τα στο σπίτι, κάνοντας από την πρώτη στιγμή τα πάντα προκειμένου η απουσία των γονιών τους να μην τους αφήσει σημάδια.

Σχετικές ειδήσεις