ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Μαγνησία: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος

Τραγωδία στη Μαγνησία: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες των σωστικών συνεργείων, στη Μαγνησία, για την ανεύρεση του 53χρονου κτηνοτρόφου,τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί το περασμένο Σάββατο, εν μέσω κακοκαιρίας.

Η σορός του άτυχου κτηνοτρόφου εντοπίστηκε σήμερα (23/05) το πρωί, από σωστικά συνεργεία, περίπου 2,5 χιλιόμετρα από το Νεοχωράκι, στα νερά χειμάρρου που είχε πλημμυρίσει και τον παρέσυρε.

Ο 59χρονος είχε πάει στο μαντρί του, βόρεια του χωριού το απόγευμα του Σαββάτου, όταν και οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες, λόγω της καταιγίδας που έπληττε την περιοχή.

Αργά το βράδυ της ίδας ημέρας, οι οικείοι του είχαν ενημερώσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι αγνοείται και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του, στις οποίες συμμετείχε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, αλλά και σκύλους από την Αθήνα.

Σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν να επιχειρούν και άνδρες από την ΕΜΑΚ Θεσσαλίας, εθελοντικές ομάδες από τον Βόλο, πυροσβεστικές δυνάμεις από τα κλιμάκια Αλμυρού και Βόλου και χωριανοί οι οποίοι βοηθούσαν δείχνοντας περάσματα και μονοπάτια στη δύσβατη περιοχή.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του newsbomb.gr

(Πηγή φωτογραφιών: magnesianews.gr)

Σχετικές ειδήσεις