ΕΛΛΑΔΑ

Ακράτα: Εισέβαλαν με κλεμμένο αμάξι σε τράπεζα και ανατίναξαν το ΑΤΜ

Ακράτα: Εισέβαλαν με κλεμμένο αμάξι σε τράπεζα και ανατίναξαν το ΑΤΜ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των άγνωστων, οι οποίοι σήμερα, λίγο μετά τις 5:30 το πρωί, έσπασαν την πρόσοψη τραπεζικού υποκαταστήματος στην Ακράτα Αχαΐας και στη συνέχεια προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ της τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έσπασαν αρχικά με ένα κλεμμένο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο την πρόσοψη της τράπεζας και στη συνέχεια επιχείρησαν να ανατινάξουν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων.

Αμέσως μετά, οι δράστες έφυγαν, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από την τράπεζα, αφού πρώτα τού έβαλαν φωτιά.

Αυτή την ώρα, αστυνομικοί του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών και της ομάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών πραγματοποιούν έρευνες, για να διαπιστώσουν με ποιο τρόπο οι άγνωστοι επιχείρησαν να ανατινάξουν το ΑΤΜ, αλλά και να βρουν στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Επίσης, συλλέγουν στοιχεία από κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να εντοπίσουν τις κινήσεις του κλεμμένου αυτοκινήτου, αλλά και πιθανώς το μέσο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες από την Ακράτα.

Παράλληλα, υπάρχει συνεργασία με τους υπεύθυνους της τράπεζας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να πάρουν χρήματα από το ΑΤΜ.

Όσον αφορά το αυτοκίνητο των δραστών, όπως διαπιστώθηκε, είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής.

Σχετικές ειδήσεις