ΕΛΛΑΔΑ

Αγραφιώτου: Ανατροπή! Η 69χρονη έτρεξε προς το κλιμακοστάσιο για να σωθεί

Αγραφιώτου: Ανατροπή! Η 69χρονη έτρεξε προς το κλιμακοστάσιο για να σωθεί

Νέα ανατρεπτικά στοιχεία για το πώς έγινε η δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου έρχονται στο «φως» λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον εντοπισμό της σορού της στο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ γνωστού σούπερ μάρκετ.

Οι εξονυχιστικές έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στον τόπο του εγκλήματος δείχνουν ακριβώς τη διαδρομή της Ελευθερίας Αγραφιώτου.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, εκτιμούν ότι η 69χρονη δέχθηκε την επίθεση ή την απειλητική προσέγγιση του δολοφόνου της, όταν βγήκε από το αυτοκίνητό της ή λίγο αργότερα.

Πιθανότατα υπήρξε καταδίωξη στο 2ο υπόγειο γκαράζ. Η άτυχη γυναίκα θέλοντας να ξεφύγει από τον δράστη, προσπάθησε να βρει δίοδο διαφυγής από την πόρτα του κλιμακοστασίου και ουσιαστικά πήγε μόνη της στον σκοτεινό λαβύρινθο. Στις δύο πόρτες του 2ου υπογείου που οδηγούν στο κλιμακοστάσιο, τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ταυτοποίησαν δακτυλικά αποτυπώματά της στις μπάρες ανοίγματος και παλαμικά της πάνω στις πόρτες. Η Ελευθερία Αγραφιώτου, μόλις μπήκε στο σκοτεινό κλιμακοστάσιο προσπάθησε να τρέξει ανεβαίνοντας στους πάνω ορόφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ

Εντοπίστηκαν αποτυπώματα της στην κουπαστή από τα κάγκελα του κλιμακοστασίου. Στα τελευταία σκαλιά πριν φθάσει στο επίπεδο του 1ου υπογείου, φαίνεται να την πρόλαβε ο δράστης που την καταδίωκε. Ενδεχομένως την τράβηξε προς τα πίσω με αποτέλεσμα να πέσει με το κεφάλι στις σκάλες και να κατρακύλησε προς τα κάτω. Το σώμα της κατέληξε στο ενδιάμεσο επίπεδο ανάμεσα στους δύο ορόφους.

Δέχθηκε νέα επίθεση αλλά πρέπει να αντιστάθηκε και πάλι με τον δράστη να την πετά και πάλι από τις σκάλες. Κατέληξε στο 2ο επίπεδο του κλιμακοστασίου. Από εκεί φαίνεται να την έσυρε προς το 3ο υπόγειο επίπεδο του κλιμακοστασίου, όπου την ξεγύμνωσε από την μέση και κάτω, χωρίς ακόμη να έχει διαπιστωθεί αν την κακοποίησε σεξουαλικά.

Σχετικές ειδήσεις