ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Οριστικοποιήθηκε η απόφαση για τα ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο

Κοζάνη: Οριστικοποιήθηκε η απόφαση για τα ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο

Η εισαγγελία αποφάσισε για την τύχη των δύο σκύλων που σκότωναν το μικρό Στάθη

Δεν θα δοθούν για υιοθεσία τα δύο σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ, που ευθύνονται για τον θάνατο 5χρονου αγοριού, ανήμερα του Πάσχα, στην περιοχή Λευκάδια Κοζάνης.

Ύστερα από εκδήλωση ζωηρού ενδιαφέροντος για υιοθεσία των συνολικά οκτώ ροτβάιλερ, τα οποία -με εισαγγελική εντολή- είχαν καταλήξει στο καταφύγιο του δήμου Κοζάνης μετά το τραγικό περιστατικό, μία νέα εντολή της εισαγγελίας δεσμεύει τον δήμο να μην προχωρήσει στην υιοθεσία ειδικά των δύο ζώων, που ευθύνονται για τον θάνατο του παιδιού.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΔΩ

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης, σημείωσε ότι έπειτα από σχετικό ερώτημα που υπέβαλε ο δήμος στην εισαγγελία, έλαβε εντολή να δοθούν για υιοθεσία τα σκυλιά, πλην των δύο, που ευθύνονται για τον θάνατο του αγοριού. Αυτά θα παραμείνουν στο καταφύγιο επ΄ αόριστον.

Υπενθυμίζεται ότι ο 5χρονος Στάθης και η μητέρα του είχαν βρεθεί, για το Πάσχα, στο κτήμα 72χρονου ιδιοκτήτη των οκτώ ροντβάιλερ, όταν το αγόρι δέχθηκε την επίθεση των σκυλιών, από τα οποία τα δύο το τραυμάτισαν σοβαρά στο πρόσωπο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης και μία ώρα μετά άφησε την τελευταια του πνοή.

https://www.newsbomb.gr/tag/rotvailer

Σχετικές ειδήσεις