ΕΛΛΑΔΑ

«Την έστησαν» στον Κατρούγκαλο έξω από το Επιμελητήριο Ηρακλείου (pics+vid)

«Την έστησαν» στον Κατρούγκαλο έξω από το Επιμελητήριο Ηρακλείου (pics+vid)

«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξε στον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, ομάδα Ηρακλειωτών καθώς μόλις αντίκρισαν τον υπουργό άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης.

Μετά τα όσα έζησε στην Καλαμάτα, ο Γιώργος Κατρούγκαλος βίωσε ένα παρόμοιο περιστατικό και στην Κρήτη όπου τα άκουσε για την μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν για το τρίτο μνημόνιο αλλά και τον κόφτη ενώ οι διαμαρτυρόμενοι ζητούσαν επίμονα να αποσυρθεί άμεσα το νομοσχέδιο.

Όταν ενημερώθηκε ότι στο πλήθος βρισκόταν και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς πήγε προς το μέρος του και του έτεινε το χέρι του για χειραψία.

Ο κ. Βοργιάς του «γύρισε» επιδεικτικά την πλάτη του και τότε ξεκίνησε ο έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών.

KATROYGKALOS 11

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ζήτησε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο καθώς αποτελεί ταφόπλακα για όλους τους Έλληνες με τον υπουργό Εργασία ν’ ανταπαντά πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

KATROYGKALOS 2

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ.Κατρούγκαλος έκανε λόγο για "μαύρη πληροφόρηση" αναφορικά με την πολιτική της κυβέρνησης, και για ενημερωτική εκστρατεία προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για την αλήθεια των μέτρων που θα φέρουν άνοδο της οικονομίας, όπως ισχυρίστηκε.

Ο κ. Κατρούγκαλος επισκέφτηκε αργά το πρωί τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, στην Λότζια συνοδευόμενο από τους βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ κΣωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, τον πρόεδρος του ΟΛΗ Απόλλωνας Φιλιππής , τον γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Παυλιδάκης και τη δημοτική σύμβουλος Μαρία Καλουδιώτη.

Πηγή: cretapost, flashnews

Σχετικές ειδήσεις