ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Κυριακάτικη περιπέτεια για 7χρονο αγοράκι

Ηράκλειο: Κυριακάτικη περιπέτεια για 7χρονο αγοράκι

Σε μεγάλη περιπέτεια μπήκες ένας 7χρονος στο Ηράκλειο ο οποίος έκανε τους γονείς του αλλά και τις αρχές να περάσουν ώρες αγωνίας αναζητώντας τον.

Όπως αναφέρει το cretapsot.gr, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής (12/6/2016), όταν η οικογένεια του 7χρονου είχε μεταβεί σε παραλία του Καρτερού. Ξαφνικά οι γονείς διαπίστωσαν ότι το αγοράκι δεν βρισκόταν κοντά τους με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση.

Αρχικά, με τη συνδρομή και άλλων λουομένων αναζητούσαν το παιδί στην παραλία χωρίς αποτέλεσμα. Τότε ειδοποιήθηκαν οι αρχές με την Αστυνομία και το Λιμενικό να βρίσκονται επί ποδός.

Άνδρες της ΕΛΑΣ, συμμετείχαν και συντόνιζαν τις έρευνας στην παραλία που βρισκόταν η οικογένεια και στις γύρω περιοχές, ενώ περιπολικό του Λιμενικού Σώματος πραγματοποιούσε έρευνες και από θαλάσσης, δεδομένου ότι κανείς δεν ήταν σε θέση να πει αν το αγοράκι είχε χαθεί τη στιγμή που κολυμπούσε ή ενόσω βρισκόταν στην ακτή.

Εν τέλει μετά από αγωνιώδη αναζήτηση που διήρκεσε περίπου μία ώρα, ο μικρός βρέθηκε σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, πολύ κοντά στην παραλία που βρίσκονταν οι γονείς του.

Σχετικές ειδήσεις