ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στον Βουραϊκό: Ο Βασίλης πάλεψε αλλά δεν άντεξε – Ακούστηκε το κλάμα του λίγο πριν «σβήσει»

Τραγωδία στον Βουραϊκό: Ο Βασίλης πάλεψε αλλά δεν άντεξε – Ακούστηκε το κλάμα του λίγο πριν «σβήσει»

Ανατριχίλα προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στο άψυχο κορμάκι του μικρού Βασίλη που βρήκε τραγικό θάνατο στο φαράγγι του Βουραϊκού.

Οι δύτες ειδοποιήθηκαν στις 16:00 το απόγευμα και σε χρόνο ρεκόρ – λόγω της απόστασης και της αναγκαίας προετοιμασίας στις 6.00 - είχαν ριχτεί στη μάχη της διάσωσης.

Ο εντοπισμός του μικρού Βασίλη έγινε ακριβώς μέσα στη δίνη με τα ορμητικά νερά του Βουραϊκού να τον περιστρέφουν σε εκείνο το σημείο με απίστευτη ταχύτητα.

Λόγω της δύναμης των νερών και της επικινδυνότητας η ανάσυρση του άψυχου κορμιού του 9χρονου άργησε να γίνει, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, ο μικρός προσπάθησε να παλέψει με τα νερά γι΄ αυτό και βρέθηκε με τα χέρια σηκωμένα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση της ιατροδικαστή Αγγελική Τζιόλα, που ολοκληρώθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο, ο θάνατος του παιδιού προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που αναφέρουν ότι ακούστηκε το κλάμα του άτυχου Βασίλη λίγο μετά την πτώση και ενώ έδινε μάχη με τα ορμητικά νερά.

Η σορός του μικρού θα μεταφερθεί στην Αθήνα όπου θα γίνει και η κηδεία του παιδιού.

Σχετικές ειδήσεις