Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Νέο Μαρμαρά

Newsbomb

Υπό μερικό έλεγχο έχουν θέσει οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/06/2016) σε δασική έκταση στο Νέο Μαρμαρά Σιθωνίας στη Χαλκιδική.

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ - ΚΑΗΚΑΝ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

Δείτε πιο πάνω στη video gallery αλλά και στη photo gallery του Newsbomb.gr συγκλονιστικές εικόνες από την πυρκαγιά στο Νέο Μαρμαρά

Η φωτιά ξέσπασε στη 13.10 το μεσημέρι στην περιοχή Χοντρή Ράχη και έφτασε κατοικημένη περιοχή και προκάλεσε ζημιές σε δύο λυόμενες κατοικίες στην περιοχή του Πόρτο Καρράς.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή ενισχύθηκαν και επιχειρούν 65 πυροσβέστες, 26 άτομα πεζοπόρο τμήμα με 25 πυροσβεστικά οχήματα, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία.

Από αέρος επιχειρούσαν, μέχρι να νυχτώσει, τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Νωρίτερα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η πυρκαγιά είχε απειλήσει μια ξενοδοχειακή μονάδα, ωστόσο, χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ειδικότερα, ο αντιδήμαρχος Σιθωνίας, Γιώργος Ψηλογιάννης, μιλώντας στο halkidikinews.gr ανέφερε ότι κάηκαν λυόμενες εργατικές κατοικίες του Πόρτο Καρράς, οι οποίες είναι μακριά από το ξενοδοχειακό συγκρότημα, ενώ η φωτιά έφτασε μέχρι και τον βιολογικό σταθμό.

fotia xalkidiki2

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: thestival.gr, halkidikinews.gr