ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσηκωμός στην Κέρκυρα για τα δημόσια όργια και το ριάλιτι της «ακολασίας» στον Κάβο (videos+photos)

Ξεσηκωμός στην Κέρκυρα για τα δημόσια όργια και το ριάλιτι της «ακολασίας» στον Κάβο (videos+photos)

Θύελλα αντιδράσεων από τους εξοργισμένους κατοίκους της Κέρκυρας και των τοπικών Αρχών έχουν προκαλέσει τα όργια στα οποία επιδίδονται οι «πρωταγωνιστές» γνωστού reality show για το βρετανικό κανάλι MTV, στον Κάβο.

Έξαλλοι οι κάτοικοι ζητούν τη διακοπή του ριάλιτι και αποζημίωση, αποφασίζοντας να πάρουν δραστικά μέτρα καθώς, όπως υποστηρίζουν, οι σκηνές που εκτυλίσσονται σε ένα από τα πιο γνωστά θέρετρα της χώρας, τον Κάβο, «προσβάλλουν πλήρως την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

kavos8

Ο Δήμος Κέρκυρας ανακάλεσε, μάλιστα, την άδεια για τα γυρίσματα, ενώ έντονη είναι και η αντίδραση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάβου, ο οποίος διαμαρτύρεται για προσβολή, τόσο των κατοίκων της περιοχής, όσο και της ιστορίας και του πολιτισμού της Κέρκυρας.

«Τις τελευταίες ημέρες δραστηριοποιείται στον Κάβο το MTV (τηλεοπτικό κανάλι της Βρετανίας) και μαγνητοσκοπεί πλάνα και στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες των Βρετανών τουριστών, προκειμένου να προβληθούν ως reality show στη Βρετανία. Τα στιγμιότυπα που μαγνητοσκοπούνται από το συνεργείο του τηλεοπτικού καναλιού περιλαμβάνουν κυρίως, τις ακραίες και επικίνδυνες συμπεριφορές των Βρετανών τουριστών. Ως Πολιτιστικός Σύλλογος Κάβου, θεωρώντας ότι τέτοιου είδους τηλεοπτικά show προσβάλλουν τους κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες του Κάβου, την ιστορία και τον πολιτισμό της Κέρκυρας και δεν μπορούν όλα να θυσιάζονται στον βωμό του χρήματος, απαιτούμε την άμεση διακοπή των γυρισμάτων και την απομάκρυνση των μελών του τηλεοπτικού συνεργείου...», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Συλλόγου.

Παράλληλα καταγγέλλει ότι μέλη του που προσπάθησαν να δουν πώς γίνονται τα γυρίσματα, έπεσαν θύματα προπηλακισμού. «Εξυβρίσθηκαν και απειλήθηκε η σωματική τους ακεραιότητα. Στην εξύβριση και τις απειλές συμμετείχε και η εταιρεία που κάλεσε το συγκεκριμένο κανάλι στον Κάβο», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Πριν από λίγες ημέρες εξάλλου μία από τις πρωταγωνίστριές της έκανε δημόσια εμφάνιση στο νησί χωρίς εσώρουχο.

Σχετικές ειδήσεις