ΕΛΛΑΔΑ

Σκηνές «Φαρ Ουέστ» στο κέντρο της Αθήνας - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς

Σκηνές «Φαρ Ουέστ» στο κέντρο της Αθήνας - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς

Σκηνές «Φαρ Ουέστ» εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας αλλοδαπός άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με το περίστροφό του, έπειτα από διαπληκτισμό με δύο Έλληνες.

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Πανικός επικράτησε λίγο μετά τις τέσσερις και μισή το μεσημέρι της Τετάρτης (13/07) στη συμβολή των οδών Ζήνωνος και Κουμουνδούρου, με καταστηματάρχες και περαστικούς να τρέχουν έντρομοι να σωθούν από τα πυρά του δράστη.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το αιματηρό περιστατικό έγινε για μια γυναίκα, ομογενή από το Καζακστάν, η οποία εργάζεται σε καφενείο της οδού Ζήνωνος, φίλη του δράστη, ο οποίος είναι Ιρακινός κουρδικής καταγωγής.

Ο δράστης φέρεται ότι ενόχλησε κάποια στιγμή την κοπέλα, η οποία ζήτησε την παρέμβαση του 47χρονου ιδιοκτήτη, ο οποίος, μαζί με έναν συνεργάτη του, απομάκρυναν τον Ιρακινό. Αυτός όμως, επέστρεψε μετά από λίγο με ένα πιστόλι, με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο, ενώ τραυμάτισε τον δεύτερο άνδρα και ένα διερχόμενο στα πόδια.

IMG 4117 1

Οι δύο άνδρες τραυματίστηκαν στο γόνατο και στον αστράγαλο αντιστοίχως. Ο Ιρακινός που είναι γνωστός στους κατοίκους της περιοχής τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμου.

Σχετικές ειδήσεις