ΕΛΛΑΔΑ

Εκβιασμούς καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στη Χημική Βιομηχανία μετά τις αποκαλύψεις για Λαυρεντιάδη

Εκβιασμούς καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στη Χημική Βιομηχανία μετά τις αποκαλύψεις για Λαυρεντιάδη

Ποιοι και με ποιες μεθόδους επιχειρούν να σταματήσουν τον αγώνα των εργαζομένων στη Χημική Βιομηχανία; Ανακοίνωση - κόλαφος από την Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδας (Ο.Ε.Χ.Β.Ε) μετά τις αποκαλύψεις για τα λιπάσματα Καβάλας και τη δράση του «καθεστώτος» Λ. Λαυρεντιάδη που ελέγχει από το παρασκήνιο την βιομηχανία λιπασμάτων.

Στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας γίνεται λόγος για μπράβους και για αισχρή προπαγάνδα από το σύστημα που προσπαθεί να σταματήσει τον αγώνα των εργαζομένων για τα λιπάσματα Καβάλας, ενώ ενδεικτικό των μεθόδων «μαφίας» που χρησιμοποιεί το σύστημα Λαυρεντιάδη είναι ότι κάποιοι έριξαν το site της ομοσπονδίας.

Το Newsbomb.gr εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα έχει αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο κινείται στο παρασκήνιο το περιβάλλον του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη καθώς και τις επαφές που είχε και έχει με παράγοντες της κυβέρνησης.

Παρόλα αυτά και παρά τις συνεχείς καταγγελίες των εργαζομένων, δεν έχει ανοίξει ρουθούνι.

Δείτε εδώ όλες τις αποκαλύψεις για τη δράση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη

Οι υπουργοί της κυβέρνησης σφυρίζουν αδιάφορα, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι στην πρόσφατη κινητοποίηση των εργαζομένων της ΕΒΦΛ στην Αθήνα, ο υπουργός κ. Αλέκος Φλαμπουράρης το μόνο που βρήκε να πει είναι ότι θα κάνει ότι μπορεί για να δικαιωθούν και να προστατευθούν οι εργαζόμενοι.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ο.Ε.Χ.Β.Ε και θα καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει:

«ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ
ΟΙΚΤΡΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ

Οι γνωστοί – άγνωστοι με πολύ αγώνα κατάφεραν να καταστρέψουν το site της Ομοσπονδίας μας, παρόλο τις δικλείδες ασφαλείας που είχε.
Προσπαθούν να δημιουργήσουν εμπόδια στη δημοσίευση των καταγγελιών μας, για τα τεκταινόμενα στα Λιπάσματα Καβάλας.
Κάνουν μεγάλο λάθος εάν νομίζουν ότι θα μας σταματήσουν.
Να είναι βέβαιοι ότι τίποτα δεν θα μας εμποδίσει στο να διαδώσουμε το έγκλημα που συντελείται σε βάρος των εργαζομένων ακόμη και εάν αναγκαστούμε χέρι – χέρι, να ενημερώσουμε κάθε πολίτη, για την ανέντιμη τακτική που ακολουθούν.
Ας γνωρίζουν καλά ότι κανείς δεν τους φοβάται.
Οι μπράβοι, η αισχρή προπαγάνδα, η μαύρη δημοσιογραφία, η απόκρυψη του αγώνα των εργαζομένων, από τα μεγάλα επονομαζόμενα κανάλια, δεν πρόκειται να φιμώσουν τη δημοσιοποίηση του αγώνα αυτού.
Ο δίκαιος αγώνας των εργαζομένων με τα μπλε μπλουζάκια θα πάρει διάσταση και εκτός της χώρας.
Τους καλούμε επιτέλους ν’ αφήσουν αυτές τις τακτικές. Να κατανοήσουν που οδηγούν το όλο θέμα, να ανακαλέσουν εδώ και τώρα τις απολύσεις, τις παράνομες μηνύσεις και να σεβαστούν τα εργασιακά δικαιώματα.
Ας συνειδητοποιήσουν ότι ο δρόμος που ακολουθούν δεν βγάζει πουθενά και ο αγώνας των εργαζομένων δεν πρόκειται να καμφθεί.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Γραμματεία Τύπου Ο.Ε.Χ.Β.Ε.».

Αλήθεια, τι άλλο πρέπει να συμβεί για να κινητοποιηθεί η ελληνική δικαιοσύνη και το επίσημο ελληνικό κράτος και να σταματήσει την ασυδοσία ενός ανθρώπου που απασχόλησε την επικαιρότητα με το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο των τελευταίων ετών;

Σχετικές ειδήσεις