ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Το κινητό και η φωτογραφική μηχανή που είχε μαζί του τον οδήγησαν στη… φυλακή!

Κρήτη: Το κινητό και η φωτογραφική μηχανή που είχε μαζί του τον οδήγησαν στη… φυλακή!

Τα δύο αντικείμενα που κρατούσε τον έβαλαν σε μπελάδες...

Με τη σύλληψη ενός 35χρονου από τη Βουλγαρία, που σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα από δωμάτια ξενοδοχείων, εξιχνιάστηκαν έξι υποθέσεις κλοπών.

Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου του Ηρακλείου, αστυνομικοί του Α.Τ της περιοχής, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον 35χρονο.

Κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και φωτογραφική μηχανή, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την αστυνομική προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 35χρονος στις 19.07.2016 είχε αφαιρέσει από δωμάτιο ξενοδοχείου, σε περιοχή των Χανίων, το κινητό και την φωτογραφική μηχανή.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ΕΛΑΣ, προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε διαπράξει ακόμα έξι κλοπές σε δωμάτια ξενοδοχείων, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικές ειδήσεις