ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 66χρονου Γιώργου Σεφέρογλου

Κρήτη: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 66χρονου Γιώργου Σεφέρογλου

Δίχως τέλος η αγωνία για την τύχη του 66χρονου Γιώργου Σεφέρογλου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Κυριακή από την περιοχή του Μασταμπά στο Ηράκλειο.

Οι έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν Αστυνομία, ΕΜΑΚ, απλοί πολίτες, μέλη της Ελληνικής Ομάδας Ελληνικής Διάσωσης και μέλη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ηρακλείου αλλά άτομα από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, δεν έχουν μέχρι στιγμής κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ο γιος του αγνοούμενου κάνει έκκληση ενώ ο ίδιος, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο του Ηρακλείου για να μοιράσει στους περαστικούς φωτογραφίες του πατέρα του προκειμένου έτσι να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Ηρακλειώτες.

Σύμφωνα με τον γιο του, η οικογένεια είχε δεχθεί αρκετές κλήσεις πολιτών οι οποίες έλεγαν ότι εθεάθη στο Κορακοβούνι αλλά και στην περιοχή της Φοινικίας.

Την ίδια ώρα οι έρευνες συνεχίζονται με την συμμετοχή και του ελικοπτέρου έρευνας και διάσωσης AB-205 της Πολεμικής Αεροπορίας που επιχειρεί από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Οι έρευνες, τόσο από το ελικόπτερο όσο και από τα πεζοπόρα τμήματα, θα επικεντρωθούν ξανά στην ευρύτερη περιοχή του Κορακοβουνίου, του Μαραθίτη, του κάμπου του Αγίου Σύλλα, εκεί όπου έχουν γίνει και αναφορές από πολίτες για τον αγνοούμενο 66χρονο άνδρα.

Σχετικές ειδήσεις