ΕΛΛΑΔΑ

Ένας 18χρονος με «μακρύ χέρι» είχε ταράξει τα ξενοδοχεία στη Χερσόνησο

Ένας 18χρονος με «μακρύ χέρι» είχε ταράξει τα ξενοδοχεία στη Χερσόνησο

Οκτώ υποθέσεις κλοπών, που έγιναν σε δωμάτια ξενοδοχείων και σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, εξιχνιάσθηκαν από την ΕΛΑΣ με τη σύλληψη ενός 18χρονου από την Αλβανία.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 18χρονος κατά το μήνα Ιούλιο 2016, είχε αφαιρέσει από σπίτια και δωμάτια ξενοδοχείων, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα. Επίσης από έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης, ξίφος συνολικού μήκους 51 cm, κοσμήματα (ρολόγια χειρός, αλυσίδα λαιμού, σταυρός κ.ά.), ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, πορτοφόλια και γυαλιά ηλίου, και όσα από αυτά αναγνωρίσθηκαν από τους δικαιούχους αποδόθηκαν σε αυτούς.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, και ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.