ΕΛΛΑΔΑ

ΣOK με ιερέα και 15χρονη μαθήτρια στη Λάρισα

ΣOK με ιερέα και 15χρονη μαθήτρια στη Λάρισα

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λάρισας, η είδηση ότι ένας 52χρονος ιερέας προσέγγισε μέσω Facebook 15χρονη μαθήτρια, αρχικά με ένα αίτημα φιλίας και στη συνέχεια με ερωτικής φύσεως μηνύματα, και δεν δίστασε της να ζητήσει να εγκαταλείψει το σπίτι της και να τον ακολουθήσει.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία», οι γονείς της 15χρονης παρατήρησαν την αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης τους για να διαπιστώσουν έκπληκτοι τι συνέβαινε μεταξύ εκείνης και του ιερωμένου.

Έτσι κατέθεσαν μήνυση και μετά από παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών, η υπόθεση ερευνάται ήδη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 52χρονος, που στο προφίλ του στο Facebook εμφανίζεται με τα πραγματικά του στοιχεία, άρχισε να επικοινωνεί με την 15χρονη τον περασμένο Απρίλιο.

Φαίνεται πως κέρδισε την εμπιστοσύνη της μαθήτριας και η επικοινωνία συνεχίσθηκε με ανταλλαγή μηνυμάτων που αφορούσαν «κοινά» ενδιαφέροντα.

Σε λίγες ημέρες ωστόσο η επικοινωνία προσέλαβε άλλα χαρακτηριστικά, αφού ο ιερέας άρχισε να απευθύνει ερωτικά «κελεύσματα» προς την ανήλικη. Μάλιστα συνόδευε τα σεξουαλικής φύσεως μηνύματά του με φωτογραφικό υλικό.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο 52χρονος ιερέας που λειτουργεί σε εκκλησία του εξωτερικού, δεν δίστασε να ταξιδέψει ως τη Λάρισα για να συναντήσει την 15χρονη.

Σχετικές ειδήσεις