ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Κορακάκη: Η αγωνία της μάνας πριν το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Άννα Κορακάκη: Η αγωνία της μάνας πριν το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η δική της Άννα... Μπορεί να μην έχει άμεση σχέση με τον αθλητισμό, όμως η μητέρα της χρυσής Ολυμπιονίκη γνωρίζει πολύ περισσότερα πράγματα για τη σκοποβολή από την συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων.

Με αυτή τη γνώση αλλά και την αγωνία της μάνας που παρακολουθεί το παιδί της να αγωνίζεται για να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Φωτεινή Χριστοδούλου (βρεφονηπιοκόμος στο επάγγελμα) έζησε λεπτό προς λεπτό τη «μάχη» της Άννας.

Μόνη στο σπίτι, μαζί με τον γιό της Διονύση, παρακολούθησαν λεπτό προς λεπτό από την τηλεόραση την πορεία της κόρης της προς τον χρυσό θρίαμβο της. Από τις τέσσερις το απόγευμα, που άρχισαν οι πρώτες βολές.

«Οι βολές ακριβείας της ήταν άριστες, ήταν τέλειες… ήταν πρώτη στα προκριματικά. Αυτό κράτησε μέχρι τις πέντε παρά τέταρτο. Μετά, η δεύτερη φάση, οι βολές ταχείας ξεκινούσαν στις επτά. Εκεί ξεκίνησε άσχημα, στην πρώτη δεκάδα και στη δεύτερη, δεν τα πήγε καλά. Εκεί ανησυχήσαμε…», περιέγραψε η μητέρα της Άννας Κορακάκη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τις στιγμές πριν το εκπληκτικό φινάλε της 20χρονης δραμινής.

«Πιστεύαμε πάρα πολύ στην Άννα, ότι το έχει, ότι μπορεί να το κάνει…», δήλωσαν πανευτυχείς μητέρα και αδελφός της χρυσής και χάλκινης Ολυμπιονίκη, χωρίς να μπορούν να κρύψουν, καθώς λένε τα παραπάνω με μια φωνή, την περηφάνια και το θαυμασμό τους για τον «χρυσό» θρίαμβο της Άννας.

Σχετικές ειδήσεις