ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Αίγινα: Εικόνες σοκ στο λιμάνι του Πειραιά, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες

Τραγωδία στην Αίγινα: Εικόνες σοκ στο λιμάνι του Πειραιά, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε στο ψαροχώρι της Πέρδικας την Τρίτη (17/08), καθώς η βόλτα στο απέναντι ακατοίκητο νησάκι της Μονής, έμελλε να στοιχίσει τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, όταν ένα ταχύπλοο εμβόλισε ένα τουριστικό καραβάκι που εκτελεί το δρομολόγιο Πέρδικα – Μονή.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τρεις νεκρούς: τον 58χρονο χειριστή της λάντζας (του τουριστικού σκάφους), ένα κοριτσάκι 5 ετών και τον 44χρονο πατέρα του κοριτσιού.

Ωστόσο, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα έγινε γνωστό ότι ακόμη ένα άτομο εντοπίστηκε νεκρό, σε βάθος 20 μέτρων, στην περιοχή όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Από τους 17 τραυματίες, οι 5 μεταφέρθηκαν στην Αθήνα με ταχύπλοο, εκ των οποίων οι δύο είναι πιο σοβαρά στην υγεία τους.

Πρόκειται για μία 28χρονη που έχει υποστεί μερικό ακρωτηριασμό αριστερής κνήμης και έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ και ένα παιδί 16 ετών με τραύματα και επαπειλούμενο αεραγωγό, που έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Νίκαιας. Στο ίδιο νοσοκομείο, έχουν μεταφερθεί και οι άλλοι τρεις από τους 5 σοβαρά τραυματίες.

Από τους υπόλοιπους 12 τραυματίες, οι 6 έχουν πάρει ήδη εξιτήριο από το Κέντρο Υγείας της Αίγινας και οι άλλοι 6 αναμένεται να πάρουν εξιτήριο εντός της ημέρας, σύμφωνα πάντα με στοιχεία του ΕΚΕΠΥ.

Σχετικές ειδήσεις