ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το ταχύπλοο που σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα - Κομματιάστηκε η λάντζα (video+photos)

Αυτό είναι το ταχύπλοο που σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα - Κομματιάστηκε η λάντζα (video+photos)

Τέσσερις νεκροί και 16 τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός από τη φονική σύγκρουση ταχύπλοου με τουριστικό σκάφος ανοιχτά της Αίγινας.

Ανάμεσα μάλιστα στα θύματα βρίσκεται και ένα 5χρονο κοριτσάκι, ο 44χρονος πατέρας του, ο χειριστής της λάντζας και άλλος ένας επιβάτης που εντοπίστηκε από βατραχάνθρωπους σε βάθος 20 μέτρων, στη θαλάσσια περιοχή στο στενό της Μονής.

Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας απαθανατίζουν το φονικό ταχύπλοο που εμβόλισε τη λάντζα με τους 21 συνολικά παραθεριστές, ενώ τα σημάδια στην πλώρη του από την πρόσκρουση είναι εμφανή. Δεν φαίνεται πάντως να έχει υποστεί άλλες ζημιές, σε αντίθεση με το τουριστικό σκάφος που κόπηκε στα δύο.

lanzta

Την ίδια ώρα, σοκαριστικές εικόνες αποδεικνύουν τη σφοδρότητα της φονικής σύγκρουσης, ενώ εκείνες από τα συντρίμμια του τουριστικού σκάφους που έχουν μεταφερθεί στο λιμάνι της Πέρδικας προκαλούν ανατριχίλα.

Το τουριστικό σκάφος κόπηκε στα δυο, ενώ ό,τι απέμεινε από αυτό μαρτυρά το μέγεθος της τραγωδίας.

Ανάμεσα στα συντρίμμια που έχουν μεταφερθεί στη στεριά είναι κομμάτια από το κουβούκλιο, τμήμα από τη τζαμαρία και άλλα μικρότερα τμήματα της λάντζας.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα για την τραγωδία ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις